pancho 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu koznu jaknu Jack Daniel`s kupljenu u Polu, danas stigla ali velika . Velicina je XL . Cena u polu je 269 eura a na popustu 149 koliko sam je i ja platio , plus 15% za donosenje. Znaci cena jakne je oko 170 eura . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan imam isto novu rokerku harli koja mi je mala.moze li zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pancho 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neka slika ? Pa ako mi odgovara dogovoricemo se . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Decembar 21, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan evo par slicica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Decembar 21, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan AKO TI SE SVIDJA JAKNA, MOGU DA JE POSALJEM SINU U NOVI SAD, PA DA JE PROBAS!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pancho 0 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Druze jaknu sam prosle nedelje poslao u Polo da se zameni za manju . Lik koji mi je doneo ponudio mi je da je zameni za manju. Svaka mu cast na tom gestu. Hvala i tebi na ponudi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...