acim 765 Napisano Decembar 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jao Đusi, ova globalna finansijska kriza je stvarno uzdrmala taj tvoj izvor informacija o Ducatiju. Pa oni se uopšte ne čuju, čoveče ;D Elem, ovaj lepotan je delo Ducati Florence dilera u saradnji za dizajnerskom kućom Masini Design, a izgleda... šta reći ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nije to vise onaj Monster kakvog pamtimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 12, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Evo u ZG jednog Tonči slaže u svom servisu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo u ZG jednog Tonči slaže u svom servisu . Ko li je ovo kupio? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Decembar 12, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jao Đusi, ova globalna finansijska kriza je stvarno uzdrmala taj tvoj izvor informacija o Ducatiju. Pa oni se uopšte ne čuju, čoveče ;D Elem, ovaj lepotan je delo Ducati Florence dilera u saradnji za dizajnerskom kućom Masini Design, a izgleda... šta reći ;D ;D ;D Ako se za motor moze reci da je sladak onda je po meni ovaj takav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Evo u ZG jednog Tonči slaže u svom servisu . Ko li je ovo kupio? ;D ;D Moji izvori informacija mi javise da je Moma kupio za vozikanje po gradu,da ne pali kola. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo u ZG jednog Tonči slaže u svom servisu . Ko li je ovo kupio? ;D ;D Moji izvori informacija mi javise da je Moma kupio za vozikanje po gradu,da ne pali kola. ;D Ne zna on ni sta je ovo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan hebiga ne lici na dukca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Decembar 12, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jao Đusi, ova globalna finansijska kriza je stvarno uzdrmala taj tvoj izvor informacija o Ducatiju. Pa oni se uopšte ne čuju, čoveče ;D ;D ;D ;D Pa Acime, ja dobijam info od fabrike, a ne od ljudi koji na svoju ruku prepravljaju motore ;D ;D ;D Razlika je sasvim solidna, a ako oces da se informises o preradama i raznim farbama mozes da priupitas i kolegu m900, zna on di moze da te uputi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, ovo nije bilo kakva prerada, ovo je MNOOOOGO dobra prerada ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Decembar 12, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ma svaki Ducati moze jako lepo da se preradi, sve samo zavisi od toga ko ce da ga pazari... Steta sto se ja nisam dokopao Monstera 695 da vidis kako bi ispao, vec sam imao viziju Ali ono sto sam 'teo da kazem je da dobijam info od Ducatija vezane za njihove motore, a ne za motore koje je neko preradio i prefarbao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se ja, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 13, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Evo u ZG jednog Tonči slaže u svom servisu . Ko li je ovo kupio? ;D ;D Pogle' iza ispod najlona , to je već drugi kojeg priprema za isporuku A ovaj dolazi iz garaže čovjeka koji je prodao 916 SPS-a i 996 ( i sada žali zbog toga) , a sada su mu ostali 998 i ovaj :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Decembar 13, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se ja, naravno I ja, opusteno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Decembar 13, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Evo u ZG jednog Tonči slaže u svom servisu . Ko li je ovo kupio? ;D ;D Pogle' iza ispod najlona , to je već drugi kojeg priprema za isporuku A ovaj dolazi iz garaže čovjeka koji je prodao 916 SPS-a i 996 ( i sada žali zbog toga) , a sada su mu ostali 998 i ovaj :o Cek bre, a kad je pre njemu stigao 1098 R Bayliss ? Kad ga je on narucio ? Pre nego sto su ga pustili u prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Evo u ZG jednog Tonči slaže u svom servisu . Ko li je ovo kupio? ;D ;D Pogle' iza ispod najlona , to je već drugi kojeg priprema za isporuku A ovaj dolazi iz garaže čovjeka koji je prodao 916 SPS-a i 996 ( i sada žali zbog toga) , a sada su mu ostali 998 i ovaj :o Cek bre, a kad je pre njemu stigao 1098 R Bayliss ? Kad ga je on narucio ? Pre nego sto su ga pustili u prodaju ;D ;D ;D Macove ruke čuda rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo u ZG jednog Tonči slaže u svom servisu . Ko li je ovo kupio? ;D ;D Pogle' iza ispod najlona , to je već drugi kojeg priprema za isporuku A ovaj dolazi iz garaže čovjeka koji je prodao 916 SPS-a i 996 ( i sada žali zbog toga) , a sada su mu ostali 998 i ovaj :o Hehe, koliko ja vidim ono ispod najlona je Desmosedici :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Decembar 14, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Oko sokolovo Bravo Dimac ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo u ZG jednog Tonči slaže u svom servisu . Ko li je ovo kupio? ;D ;D Pogle' iza ispod najlona , to je već drugi kojeg priprema za isporuku A ovaj dolazi iz garaže čovjeka koji je prodao 916 SPS-a i 996 ( i sada žali zbog toga) , a sada su mu ostali 998 i ovaj :o Hehe, koliko ja vidim ono ispod najlona je Desmosedici :o :o :o :o :o Tako kazu! ;D ;D ;D Macove ruke čuda rade meni bi drhtale iste da sam na njegovom radnom mestu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Taj 1098 R Bayliss replika,na prodaju,evo link http://oglasnik.motori.hr/cgi-bin/trazi.cgi?Autor=120 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...