acim 765 Napisano Decembar 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu mašinu će voziti Alessandro Tognaccini na evropskom šampionatu u novoj, Hypermoto klasi. 100 konja na samo 138 kg, za razliku od serijskog modela koji ima 90 konja na 168 kg težine. Shiver viljuška, Ohlins monoamortizer, STM kvačilo, Silmotor izduv, Marchesini felne, Galfer Tsunami kočnice, to su neke od ugrađenih komponenti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 12, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan dal znate nekog ko kupuje bubrege? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6082 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja, 150din/kg, za psice Salim se, Dorsoduro mi se, prema svim testovima koje sam citao, a to i oni kazu, trenutno najbolji odnos cene/kvaliteta/zabave. Cudo motor, fali mi samo jedno 8-9 somica pa da ga pazarim. Mada, ne znam gde bi Lj mogla na RRverziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Decembar 12, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je perverzija... Dosad su me privlačili XTX i poneki KTM, ali ovo ih prevazilazi za red veličine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno extra izgleda... :o :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih imao muda ovo da teram. Kazu da obicna dorsoduro cupa ruke iz laktova, a ako se obistine tvrdnje da se sprema 1200ccm verzija, onda stvarno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek sam govorio da oni Italijani nisu normalni, prave rakete na tockovima ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek sam govorio da oni Italijani nisu normalni, prave rakete na tockovima ;D ;D A ti kupujes japanca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan U bog'te mazo...pa ovo tesko k'o moj motor, i duplo jace :D Ovo je sad pravi supermoto, za razliku od Dorsoduro obicne ima pravo supermoto ogibljenje...pravi Dorsoduro je previse kratak... Nisam cuo za novu klasu...bice veselo...Da li ce se takmiciti i Ducati i KTM? Koja su ogranicenja (kubikaza, cilindri? Po kakvim stazama ce se voziti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...