ISS 1 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li ste imali iskustva sa ovakvom haknom ? U pitanju je koznjak sa protektorima marke Spool. Pare nisu problem ( nema ih ), a i najverovatnije je necu skoro kupovati i necu je kupiti ovde, ali me zanimaju utisci. Inace bih je nosio kao klasicnu koznu jaknu, protektore bih stavljao ako bi sedao sa nekim na motor, tako da me prvenstveno zanima udobnost posle duzeg nosenja i da li je topla ( ima li ulozak i slicno ). Hvala unapred na datom inf-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 12, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kožna ili bilo kakva druga moto jakna ti je full topla za civilnu upotrebu, a udobnost je parametar u glavi. Što je ''brže'' krojena, tj tesnije uz telo, to je neudobnija za stajanje (u civilu) jer je predvidjena da se grbaviš većinu vremena. Jakne koje nisu ''brzo'' krojene, mogu se nositi i bez motora , naravno bez postave i protektora (preporuka). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 12, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno je nebitno za temu kog je ''roda'' jakna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na infu, prvenstveno me interesovalo da li je topla i kako se ponasa bez protektora ( nosenje ). Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...