srx 3 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako. Znam da ima dosta ovih tema ali kroz pretragu nisam nasao odgovor koji mene interesuje. Sledece godine ili skoro da mogu da kazem ove bih hteo da uvezem neki motor, naravno za sebe. Jos uvek nisam 100% odlucio sta zelim ali polako se izbor suzava. Nasao sam dosta informacija o carini porezu... i ostalim dazbinama ali nisam nasao sledece. Posto nekako neverujem samo u sliku koju vidim na nekom sajtu ili slicno hteo bih da ako je moguce novcano i ostalo licno odem da vidim. Naravno to ima svojih mana ali i dalje su ovo samo planovi koji se mogu lako menjati. E sad pitanje je da li ja ako sam vec u Austriji ili Nemackoj mogu da kupim motor i doteram ovde. Znaci sredim tamo sve papire i sednem na motor i dodjem u Srbiju? Da li je tako nesto moguce ili ne? Najvise me interesuje da li je problem da vozim motor kroz Srbiju i druge drzave. Mozda ovo deluje suvise ambiciozno ali nije neostvarljivo. Sa druge strane kakav je princip ako ja kupim motor i sredim sve papire pa hocu da mi se motor doveze u Srbiju( neki spediter ili sta vec). Hvala unapred na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebalo bi da mozes. Tamo odjavis motor i dobijes privremene tablice kao za auto sa kojima dovezes motor ovde!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 10, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je to izvodljivo. Ako ne budes hteo da vozis, onda idi tamo kupi motor i nadji nekog ko ce ti ga dovesti u Srbiju. Na forumu imas nekoliko kolega koji to rade, pa se javi jednom od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OldSchool 6 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima koji 'kolega' konkretno! Kakva su iskustva sa kolegama ako je neko koristo njihove usluge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Nnegde sam to isto procitao sa privremenim tablicama ili kako vec. Nije meni problem da vozim odande sto se mene licno tice. Problem je nedostatak iskustva u tako necemu pa bi mozda samo iz tog razloga odustao od licne voznje, mada mozda i ne... primamljivo je ;D Da li bi neki kolega koji se bavi time mogao da napise nesto na ovu temu. Pozeljno bi bilo da i neke cene navede pa makar okvirno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...