nikolapanic 20 Napisano Avgust 19, 2006 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da kaze ko bi mogao da mi odradi stelovanje BMW-a perfektno a da je severnije od Cacka(cika Leko)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1697 Napisano Avgust 20, 2006 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dzeri iz GM-a. To je 25 km severnije. Sto ne pitas Baneta sa foruma moze li on to da ti zavrsi? Jos severnije znam i za Baju iz Lazareva, doduse znam ga da prodaje delove za stare BMW-e, nisam siguran da majstorise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
megalux 0 Napisano Septembar 5, 2006 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dzeri iz GM-a. To je 25 km severnije. Sto ne pitas Baneta sa foruma moze li on to da ti zavrsi? Jos severnije znam i za Baju iz Lazareva' date=' doduse znam ga da prodaje delove za stare BMW-e, nisam siguran da majstorise...[/quote'] Za koliko stare. Treba mi stosta za r-65 iz 79 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Septembar 6, 2006 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dzeri ti moze nabaviti mnogo stvari za R65.Sta tebi konkretno treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1697 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dzeri iz GM-a. To je 25 km severnije. Sto ne pitas Baneta sa foruma moze li on to da ti zavrsi? Jos severnije znam i za Baju iz Lazareva' date=' doduse znam ga da prodaje delove za stare BMW-e, nisam siguran da majstorise...[/quote'] Za koliko stare. Treba mi stosta za r-65 iz 79 Pretpostavljam da mislis na Baju. Ja ga znam kao dobavljaca delova za bas stare motore (moj je 55. godiste), ali uvek mozes da proveris telefonom sta ti treba. Poslacu ti broj na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...