Shecki 176 Napisano Jun 28, 2022 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Gde naći ovakav semering? Oblika je kao za prednju viljušku, sa 2 opruge. Dimenzije 65x80x13. Inače je od zadnjeg amortizera. Hvala svima unapred za info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7917 Napisano Jun 28, 2022 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: 065 4450015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jun 28, 2022 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, the_doctor je napisao: Probaj ovde: 065 4450015 Probao, ali nažalost, bez uspeha. Hvala u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7917 Napisano Jun 28, 2022 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan A ovde? ASTRID - kotrljajni lezajevi i semerinzi ASTRID.RS Trgovina na veliko i malo kotrljajnim ležajevima i semerinzima za potrebe auto i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 17 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stara tema koristim naslov. Treba mi semering 32x72x7. E sada ne znam po onim oznakama slovnim kakav je koji. Treba da bude unutra metalni a spolja klasika guma, i da je predvidjen za ulje. Nesto googlam ali rekoh da pitam posto tema sa naslovom postoji ne otvaram novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7669 Napisano Octobar 17 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ako ne nadjes, skini oprugu iz njega, skrati za milimetar, pa vrati. Ako nista na njemu nije osteceno produzices mu vijek neko vrijeme dok ne nadjes original. Mada ja to uvjek pogledam po radnjama lezajevaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Octobar 17 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Biker Q je napisao: Stara tema koristim naslov. Treba mi semering 32x72x7. E sada ne znam po onim oznakama slovnim kakav je koji. Treba da bude unutra metalni a spolja klasika guma, i da je predvidjen za ulje. Nesto googlam ali rekoh da pitam posto tema sa naslovom postoji ne otvaram novu. Radnje što prodaju ležajeve obično imaju razne veličine na lageru. Ako ne, ima u Sremskim Karlovcima čak i proizvodnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9820 Napisano Octobar 17 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probao da zoveš Astrid ? Doktor je okačio link, odmah iznad tvog posta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...