saxi 742 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mogao ni lepse ni bolje da pazaris, pravi si genijalac za super shoping preko neta Moj naklon i cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 432 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Oprema ti je vrh jos da kupis GIVI motor i kopletan si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Januar 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Oprema ti je vrh jos da kupis GIVI motor i kopletan si. Kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je zastita kod Dainese RS3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3363 Napisano Januar 31, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je zastita kod Dainese RS3? Jos uvek ih nisam isprobao kako treba jer ne vozim motor preko zime. Vozio sam ga kada je bilo oko 10 stepeni i bilo je ekstra, ni traga od zime. To je bila voznja po gradu i brzine nisu velike. Kako ce se ponasati po hladnijem vremenu i otvorenom putu nisam siguran, ali sam stekao utisak, da ce do te temperature (mozda i malo hladnije) biti idealne. Ako ne vozis motor po mnogo hladnom vremenu onda ce ti odgovarati. Inace, rukavice su vise nego udobne, napravljene su od mekane koze i udobniju rukavicu nisam stavio na ruke. Osecaj za komande je perfektan i pravo je zadovoljstvo voziti sa njima. Moje nisu u Beogradu jer mi je motor u garazi (Loznica) i na zalost ne mogu ti ih pokazati i dati da probas. Imas ih u Mass-u i ako ti nije problem idi do njih na probu ili sacekaj drugu polovinu marta, jer cu tada dovesti motor i naravno doneti rukavice (oba para). P.S. Nadam se da si na ovakvu zastitu mislio, posto one nemaju protektore?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...