Vlada GS 190 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan rezervoar mi je oguljen, ali tako da je zahvatilo sve tri boje, plavu crvenu i belu. gde da nadjem te boje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa u prodavnici,,,,,odes u bilo koju malo jacu farbaru koja ima mixer za farbe,pa napravis istu takvu nijansu koja tebi treba,to ti je bar lako... :) mozda nemoras ni celog da ga farbas vec samo da ga upucas tu na mestima gde je oguljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Decembar 7, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan rezervoar mi je oguljen, ali tako da je zahvatilo sve tri boje, plavu crvenu i belu. gde da nadjem te boje? Moras prvo vidjeti sta ti je boja-lak, a sta naljepnica. Iz iskustva sa Hondinim bojama-lakovima nekih boja nema u spektru-karticama za motore, ali ces ih naci u spektru-karticama za Hondine automobile. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan rezervoar mi je oguljen, ali tako da je zahvatilo sve tri boje, plavu crvenu i belu. gde da nadjem te boje? Moras prvo vidjeti sta ti je boja-lak, a sta naljepnica. Iz iskustva sa Hondinim bojama-lakovima nekih boja nema u spektru-karticama za motore, ali ces ih naci u spektru-karticama za Hondine automobile. ;D A sta raditi ako su oguljene te nalepnice? Onda moraju cele da se prave i lepe ili ima neka fora? Vlado, jelu li te nalepnice prelakirane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Decembar 9, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vlado isprazni sanduce od licne poste ne mogu ti poslati poruku. :o PozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...