milloske 39 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa pavljenjem sissy bara? Hteo bih da pravim za moj motor pa ako neko zna za nekog ko to moze da napravi nek javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze da ti napravi svaki dobar bravar ( metalni deo ), i tapetar ( tapacirani deo ), Nadjes slike odgovarajuceg , das majstoru i on ti napravi. Metalni deo se moze i niklovati - vec kako hoces. E sad jedino pitanje je cena za koju bi ti to neko uradio, dal bi bilo jeftinije da ti se pravi, il da narucis original ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je to sissy bar i cemu sluzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A sta je to sissy bar i cemu sluzi? Evo sta je: Ili gresim? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan To ti je onaj mali naslon iza zadnjeg sedista. Cemnu sluzi ??? Pa valjda kad vozis nekog pa naglo das gas - da ti ne spadne sa motora ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Skontala Minka, hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A moze i kofer da se montira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je onaj mali naslon iza zadnjeg sedista. Cemnu sluzi ??? Pa valjda kad vozis nekog pa naglo das gas - da ti ne spadne sa motora ! Pa nije bas uvek maaaaliiiii ;D ima i velikih Da li neko ima iskustva sa pavljenjem sissy bara? Hteo bih da pravim za moj motor pa ako neko zna za nekog ko to moze da napravi nek javi. A sta bi pravio, old school fazon ili nesto novije?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prijatelju pravijo od pune prohromske cevi isavijo na stegu malo ispoliro i to je to nema niklovanja ni hromiranja i dosta jeftino izadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prijatelju pravijo od pune prohromske cevi isavijo na stegu malo ispoliro i to je to nema niklovanja ni hromiranja i dosta jeftino izadje. Izvini ali nerazumem kakva je to " PUNA PROHROMSKA CEV " ili je pune ili je suplja ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Strom:ja sam prijatelju pravijo od pune prohromske cevi isavijo na stegu malo ispoliro i to je to nema niklovanja ni hromiranja i dosta jeftino izadje. Da li imas sliku tog sissy bara? Okaci je pa da vidim dali mi odgovara i da jurim nekog majstora da napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 8, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prijatelju pravijo od pune prohromske cevi isavijo na stegu malo ispoliro i to je to nema niklovanja ni hromiranja i dosta jeftino izadje. Ako je " CEV " - onda je suplja. Ako je " PUNA " onda je sipka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam lika, koji mi je budzio auspuh da li moze i sissy bar da mi napravi. Kaze da ce pokusati a o dizajnu cemo na licu mesta da razgovaramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio ranije u nekoj dilemi pa sam na susjedskom forumu nasao ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 11, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prijatelju pravijo od pune prohromske cevi isavijo na stegu malo ispoliro i to je to nema niklovanja ni hromiranja i dosta jeftino izadje. Ako je " CEV " - onda je suplja. Ako je " PUNA " onda je sipka ! I u mom kraju su ti nazivi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...