Marko05 5503 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 1384 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Екипа, другару је потребна славиница горива за мотор из наслова, Honda CBR600 F2 или F3 (рече да су исте на оба модела). Ако неко има да прода или зна где је купити или ако зна да паше од неког другог мотора... Сваки инфо је добродошао. Хвала унапред. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 21, 2022 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoji set za reparaciju ako je moguce popraviti...Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5503 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 1384 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Ivanrsvb je napisao: Postoji set za reparaciju ako je moguce popraviti... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Где њега набавити? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 645 Napisano Jun 22, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao artikal sacuvan na KP, ali nazalost sad kad sam usao da pogledam, vise ga nema 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5503 Napisano Jun 22, 2022 Drug član, 1384 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, estel je napisao: Ja sam imao artikal sacuvan na KP, ali nazalost sad kad sam usao da pogledam, vise ga nema Хвала, мислим да је проблем решен. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...