Nikola.NX650 0 Napisano Decembar 6, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio bi kit na Apriliu Di-Tech, pa me zanima stha mi vi preporuchujete? Gledao sam cene i jednog i drugog poizvodjacha i razlika je oko 70ak eura.. I gde uzeti? ZooTECH?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Dobri su i jedan i drugi ! Ja licno vise volim Malossi Najsigurnija varijanta je iz Italije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan sa polinijem dobijas casicu injektora , i stelujes smesu pomocu sajbni ., uz malossi dobijas struju tj ecu koji ti sam steluje smesu ... ako hoces da se zezas sa stelovanjem uzmi polini , ako hoces plug'n'play onda malossi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan pa ne znam.. ja bi pre nekako malosi zbog kompjutera da se ne bi ja zez... oko smese i shta ti ja znam..., a izacice me priblizno poshto imam choveka jednog u italiji koji bi mi poslao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan pitaj ficu djileru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj ficu djileru fica tochak?? :D :D iz bloka 62? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan a kad bi stawio polinijev shta bi onda radio sa kompom???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ostaje serijski .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zovi motobox pa ce ti oni reci sta je bolje. Ljudi svima izlaze u susret. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!!! :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...