Vicent 6 Napisano Jun 17, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasi, Moje ime je Milos i trenutno vozim skuter Kymco Super 9. Trenutno mi je velika zelja da posedujem Hondu CB450S i ima ih par na oglasima, ali se naravno plasim zbog godista. Vecina kaze da je neunistiva, ali to su motori koji su pregazili 40-70k km. Ako neko ima neki savet ili iskustvo sa odrzavanjem takvog motora u 2022 eto slobodno moze da se nadoveze. Unapred zahvalan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10950 Napisano Jun 17, 2022 Hronični Motociklopata, 7513 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Svojevremeno sam i ja mastao o CB450S odlican je motor, samo bitno da ubodes ocuvan primerak, gledaj da je u fabrickom stanju, mada ima boljih resenja, moj predlog je da skupis jos koji evric i uzmes CB500, Suzuki GS500E ili Kawu ER-5. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11938 Napisano Jun 18, 2022 Ne silazi, 2761 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...