Ninja66 2879 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Blizi se Nova godina i po ko zna koji put pocetak promena reg. tablica. I, dok su izgled i dimenzije novih automobilskih tablica vec definisani, o moto tablicama se ne zna skoro nista. Da li neko ima saznanja o dimenzijama (u odnosu na postojece-nadam se da ih nece povecavati) i izgledu oupste? Mozda ne bi bilo lose da u ovoj temi okacite slike svojih novih tablica, kad pocnete da ih dobijate.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 17, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisu lose. Kazu da do kraja 2010 svi treba da imaju te tablice. I mi da se resimo ovih titovskih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 17, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Nisu lose. Kazu da do kraja 2010 svi treba da imaju te tablice. I mi da se resimo ovih titovskih. Slobinih znaci velicina tablica ostaje ista?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se. Sve vece od trenutnih bi bilo bez-veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 17, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da su pet puta veće jer koliko ćemo ih platiti biće to najskuplje parče aluminijuma 15x15cm u galaksiji. Što se mene tiče neka su što manje jer i onako nisu moje a platiću ih kao da su od suvog zlata. Pa bar da se ne vide iz daleka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 18, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Citam danas u novinama, od jula pocinje zamena.... Hvala za shemu SAM SVOJ MAJSTOR ZA TABLICE ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...