Jump to content

Moto Zajednica

Glasno razmisljanje

Recommended Posts

• U prolazu, 68 postova

Neznam dje da smjestim ovo moje glasno razmisljanje pa nek to urednici srede!Jbg relativno kasno sam nabavio motor al dobro napredujem,vozim cross imam jos da ucim.Nekako se namece zakljucak da se motoristi u globalu krive za bilo kakav incident na putu ciji su oni ucesnici,nema razmatranja krivi su i tacka,a ako se suprotno dokaze onda nikom nista!Dal ovi ljudi koji ne shvataju two wheels filozoviju ne kapiraju da motociklisti nisu kolateralna steta i opasnost na putu.Koliko puta je neki napaljeni klinac lijececi svoje komplekse oborio motociklistu?ljudi neznam sto ovo pisem al eto ako nisam u pravu brisite temu :-)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 432 postova

Na zalost kod nas je kultura voznje totalno u k.... , a pogotovo sto se tice motociklista.

Ekipa poput Ghost Ridera vozi vratolomne voznje po autoputevima sirom Evrope , mislim da kod nas nebi prosli ni tri km autoputom na onakav nacin

nema kod nas tu nekih zmigavaca prilikom prestrojavanja i drugih nepotrebnih gluposti sto proizvodjaci ugradjuju na automobile samo da bi bili skuplji !

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Jawa 350 TS '91

То и јесте један од разлога зашто се држимо заједно... разумемо... помажемо... дружимо...

А у саобраћају морамо размишљати за још четворо ( најмање ! )

Зато: [move]''само памет у главу''![/move]

• Drug član, 1359 postova

Ma nisi pogresi sto ovako razmisljas i ja cu uskoro da ti se pridruzim u voznji crossa , to je kod nas najsigurniji motor  nevozis na asfaltu i nema klinaca sa kolima da te iseku . polusalu na stranu ali kod nas je sve vise nervoznih , nepazljivih , umornih , pijanih ,vozaca i stvarno mislim da ce novi zakon doprineti tome da uskoro se sitvacija malo smiri.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja