Nole Bg 5631 Napisano Jun 8, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam lud ili bolestan, verovatno jesam, tek sto dovedoh motor u stanje perfekcije zapade za oko nesto za sta bi ga imak zamenio.Kompletna servisna istorija poznata, kupljen od kolege forumasa koji je bolesno pazio i ja nastavio isto tako. Sve ima od pocetka u evidencnciji kad je i sta radjeno.Dakle motor je perfentan i besprekoran i treba samo da se vozi i da se uziva.Svi oni koji bi da kupe leša za što manje para pa da ga čačkaju, lickaju ili nzm šta rade nek slobodno zaobidju.Motor je registrovan pre 20 dana i stavljene nove gume Dunlop road smart 4 presle 1000km.Pred sezonu uradjeno- mali servis( radjen na 5000km)- napred plocice (nisin sinter)- hidraulična ulja( kočnice, kvačilo)- servis vila (gušće ulje)Glavni izvodjac radova kolega @milos-v.OPREMA- povišeni Givi vizir- preradjeno sediste( Srdjan)- rol barovi i nosači kofera ( Seba)- bočni koferi kappa 48l- širi turing korman i podizači kormana (rizoma)- grejači ručica sa voltmetrom- utičnica 12v- top kejs ( givi maxia 2)- sportske polugice kočnice i kvacila sa logom cbf-komplet led svetlosna grupaLanac i lančanici odlični(8000km), motor je presao 55000km, od čega sam ja presao 17000 za 1,5 godinu.Cena drugarska i prednja i zadnja i više nego realna za ovaj motor je 4500 e i prilično je fixna. Ponuda vazi dok se motor koji me zanima ne proda, posle toga nema prodaje jer me drugo nista ne zanima.Moj br 0644375712 Nole Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 18 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Jun 8, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg koji Triumph ti se toliko dopao? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Jun 8, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Odkud znas Milijane? Tigar 1050, 2009, tu kod Brace Štefovog komšije na Lekinom brdu. Nadam se da ce me sacekatiPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, vrhunski cbf Al i mnogo ubav onaj Tiger, napucan do kraja, kao i tvoj trenutni motor uostalom. Sa srecom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Jun 8, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate. Ziv bioPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Lep ko lutka, jesi ga spremio za Trebinje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Jun 8, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, to su slike od danas, ko puška, vidimo se po dogovoru. Nadam se bar suvom Žabljaku i Šavniku u petakPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 8, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Honda je bolja!!! 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Jun 8, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Eh Deki stari hondasu, sta da ti kazem, možda si u pravu, ako neko vreme budem vozio Triumf onda mogu izvesti poredjenje. Ovako na prvu srce zaigra a za dalje cemo da vidimo. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Jun 9, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je evidentna izmedju ta dva motora. Tigar 3 cilindra, 20-ak ks jači, lepše se sedi, uspravnije za nijansu, divlji u odnosu na Hondu svakako.E sad da li ce mi sve to prijati, ili ce mi te Hondine vrline na koje sam navikao ostati kao reper u budućnosti ostaje da vidim. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Jun 14, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih, da sam na tvom mestu, tom sto ti je dao Tracera da probas trazio ucesce u kupovini drugog motora. On je kriv bata Nole! Da dodam samo za neke koji mozda nisu videli Hondu uzivo, da je i bolja nego na slikama! Promenio Jun 14, 2022 član lestra 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Jun 14, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti bata Strale na lepim recima, honda je stvarno dobra i mislim da cu je ipak ostaviti za sebe. Toliko sam se smorio zbog Miloša da ne da mi ne jace, nego bi uzeo sad skuter od 250ccm i vozio, eto tako se osecam ako mi veruješ. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Jun 20, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Triumph je prodat, ostaje Honda i dalje u mom vlasnistvu, a oglas može pod ključ! Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ne očajavaj, izleteće opet neka ljuta gujaПослато са SM-S901B помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Jun 21, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga Dare, možda je ovo za sada i najbolji splet okolnosti. Honda pruza i vise nego sto mi treba u ovom trenutku, srodili smo se nekako i sad bi verovatno pogresio kad bi je dao u ovakom stanju, pogotovo u ceni koja nije realna. Tako da, osmeh na licu i uzivancija u voznjiPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jun 21, 2022 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nista vise nije realno. Posto je to bio moj bivsi motor kad bi ti rekao 2018god koliko sam ga ja platio i za koliko prodao ne bi verovao. Doduse nije imao kofere, nosace i rollbar , ali je bio mladji i imao je oko 22000km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Octobar 22, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Oglas ponovo aktuelan. Sve isto, osim što ima 8000km više na satu, zadnja guma potrošena, akumulator nov, i remontovani namotaji, cena za forum 4300e.Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Novembar 1, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ode Honda, novom vlasniku puno srećnih km, a oglas može pod ključPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Novembar 1, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa joooooo.....Sad @Nole Bg na slatkim ćeš biti mukama Da ubrzo udomiš još bolju makinuПослато са SM-S901B помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3485 Napisano Novembar 1, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ti i @gavrela ste stvorili muku coveku a neko ko prodaje GS-a vec trlja ruke 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Novembar 1, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ti i @gavrela ste stvorili muku coveku a neko ko prodaje GS-a vec trlja ruke To su moji " Bahati mamlazi" neka ih. Da nije njih bilo nit bi probao Gs nit bi imao želju za nečim posle Honde. No moramo praviti još jednu stepenicu do Gs-a, a šta će to biti videćemo, sad ima vremena za razmatranjePoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Novembar 1, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ti i @gavrela ste stvorili muku coveku a neko ko prodaje GS-a vec trlja ruke Послато са SM-S901B помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...