Lazić 129 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan kada dodju panduri neka neko tvoj kaze da si u bosni ili cg, sledece dve godine, i da si otisao tad i tad. Falsifikuj resenje o radnom odnosu i dostavi turcima, a posto je prekrsaj u pitanju, em se nece cimati da te jure, em zastareva za 2 godine od pravosnaznosti resenja ;D ;D ;D E, AJDE ISKULIRAJTE!!! Covek je lepo pitao za pomoc, a nazalost jedini drugi nacin u zemlji Srbiji da covek skine bedu sa vrata, je da plati 150E samo zato sto je Srbin > p.s. ne delim savete tipa kako opljackati banku... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kada dodju panduri neka neko tvoj kaze da si u bosni ili cg, sledece dve godine, i da si otisao tad i tad. Falsifikuj resenje o radnom odnosu i dostavi turcima, a posto je prekrsaj u pitanju, em se nece cimati da te jure, em zastareva za 2 godine od pravosnaznosti resenja ;D ;D ;D E, AJDE ISKULIRAJTE!!! Covek je lepo pitao za pomoc, a nazalost jedini drugi nacin u zemlji Srbiji da covek skine bedu sa vrata, je da plati 150E samo zato sto je Srbin > p.s. ne delim savete tipa kako opljackati banku... ;D ne pije vodu, odlazak u bih na 2 godine, jer si u obavezi da se odjavis sa sadasnje adrese u roku od 15 dana,a ako to ne uradis kazna kod sudije za prekrsaje je 5000 do 20000 dinara, a i trebao bi da imas i prijavu boravka u bih , nego brate nadji advokata ,i nek trazi odlaganje izvrsenja na 60 dana zbog (bolesti tebe,zene,dece,itd itd) zelim ti da praznike,novu godinu i svetog jovana i sve ostalo provedes kod kuce sa porodicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Zlaja je u pravu-odlazi ti to koliko god mozes, do tad cu valjda i ja za zavrsim fax pa kod mene na rehabilitaciju, ja cu naravno da zaznurim za kolegu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan _________________________________________________________________________________________________ Odlaganje izvršenja kazne zatvora Clan 106. (1) Osudenom licu koje se nalazi na slobodi može se na njegovu molbu odeložiti izvršenje kazne zatvora: 1) ako je obolelo od teže akutne bolesti; 2) zbog smrtnog slucaja ili teške bolesti u užoj porodici osudenog; 3) ako je odlaganje potrebno radi izvršenja ili dovršenja neodložnih poljskih ili sezonskih radova ili radova izazvanih elementarnom nepogodom, ili drugim uesom, a u porodici osudenog nema druge radne snage; 4) ako je osudeni obavezan da izvrši odredeni posao koji je vec zapoceo, a usled neizvršenja tog posla nastala bi znatna šteta; 5) ako je odlaganje osudenom potrebno zbog završavanja školovanja ili polaganja ispita za koji se pripremao; 6) ako su zajedno sa osudenim pozvani na izdržavanje kazne bracni drug ili drugi clanovi zajednickog domacinstva, ili ako se neko od njih vec nalazi na izdržavanju kazne zatvora; 7) osudenoj ženi – trudnici, posle navršenih tri meseca trudnoce i majci do navršene tri godine života deteta, odnosno šest meseci posle porodaja, ako je dete mrtvo rodeno, ili je u tom periodu umrlo; ako se supruga osudenog nalazi pred porodajem na tri meseca ili od porodaja nije proteklo više od šest meseci, a nema drugih clanova domacinstva koji mogu da joj pruže pomoc; 9) ako je podnesena molba za pomilovanje. (2) Izvršenje kazne zatvora u slucaju iz stava 1. tacke 1. ovog clana može se odložiti dok bolest traje, s tim da se rešenje preispituje svaka tri meseca, iz stava 1. tacke 2. do 4. ovog clana, najduže tri meseca, a iz stava 1. tac. 5, 6, 8. i 9. ovog clana, najduže za šest meseci. (3) U slucaju odlaganja izvršenja kazne zatvora, iz stava 1. tacke 1. ovog clana, osudeni je dužan da svaka tri meseca podnosi dokaze o svom zdravstvenom stanju. (4) U slucajevima iz stava 1. tac. 2, 3, 4, 5, 6, 8. i 9. nece se odložiti izvršenje kazne, ako bi zbog odlaganja nastpila zastarelost izvršenja kazne zatvora. (5) Odlaganje izvršenja kazne zatvora iz razloga sadržanih u stavu 1. tacka 9. ovog zakona ce se dozvoliti ako to zatraži ministarstvo. (6) Sveukupno odlaganje izvršenja kazne može trajati po svim osnovama najviše dvanaest meseci, osim razloga iz tac. 1. i 7. stav 1. ovog clana. Clan 107. (1) Molba za odlaganje izvršenja kazne zatvora podnosi se u roku od tri dana od dana urucenja uputnog akta za izvršenje kazne. Do donošenja konacne odluke po podnetoj molbi odlaže se izvršenje kazne. (2) Ako je razlog za odlaganje iz clana 106. stav 1. tac. 1. i 2. ovog zakona, nastao posle proteka roka od tri dana, molba se može podneti do dana kada osudeni treba da se javi na izdržavanje kazne zatvora. (3) U molbi se navode razlozi i prilažu dokazi koji treba da ucine molbu opravdanom. (4) Po molbi za odlaganje izvršenja kazne zatvora rešava predsednik suda nadležnog za izvršenje, koji je dužan da u roku od tri dana odluci o molbi za odlaganje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da bas sam to hteo da kazem ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je situacija baš zakomplikovana.Posle one neuspešne vožnje na kosovo prošle godine(kada sam imao pad),dobih kaznu 12,700 dinara za neprilagođenu brzinu uslovima vožnje.Naravno kaznu nisam platio(računao sam da će da me pomiluju kao Jočića za ono manijačenje).U petak mi poštar na kvarno uvali poziv za izdržavanje zatvorske kazne od 24 dana.Nisam išao u petak,ali koliko već sutra računam da će da dođu po mene.Ozbiljan sam čovek da bih se krio od pandura,a ne pada mi na pamet da slavu i novu godinu dočekam u zatvoru.Još danas znači,imam vremena da smislim taktiku i svaka pomoć mi je dobrodošla! javi nam sta si uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio iz suda i dobro je prošlo.Srećom,zimi imaju pune zatvore zbog sitnih lopova koji tempiraju izvršenje kazne baš u tom periodu(besplatna hrana i grejanje,poljoprivrednih poslova nema,milina za njih).Dobio sam uplatnice da platim kaznu na tri rate i time se sve odlaže na tri meseca.U mom slučaju nije (srećom),problem novac nego principi,i naravno neću to da platim.Jočić je razbio službeno vozilo,lečen u inostranstvu o mom trošku i na kraju oslobođen krivice.Ja sam razbio svoj motor,povredio sebe i što je najgore,posle zarastanja ruka mi je ostala kriva i skoro neupotrebljiva(iako su je posle ponovo lomili i kao nameštali!).Država je zinula na moje pare(kao da im nije dosta što mi dižu porez kada im se ćefne,i naravno računa se retroaktivno),od tih para se plaćaju razne nevladine organizacije i gey udruženja i meni je dosta! Hvala vam drugari na pomoći,ali u ovom slučaju običan građanin nema šanse protiv sistema.Čekamo tri meseca,za sada je nerešeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8745 Napisano Decembar 8, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, spenser, stvarno bedak, citam i cudim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, spenser, stvarno bedak, citam i cudim se Najgore u svemu je osećaj nemoći kojem ne mogu da se otmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano Decembar 8, 2008 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, osećaj nemoći prema ogromnoj mašineriji koja usisava i melje sve što joj padne u čeljusti. Znam da si u pravu ali ne znam da li iko može biti jači od sistema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Uh, spenser, stvarno bedak, citam i cudim se Najgore u svemu je osećaj nemoći kojem ne mogu da se otmem. pravila igre ne postoje,sud primenjuje pravo koje cesto nema veze sa pravdom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio iz suda i dobro je prošlo.Srećom,zimi imaju pune zatvore zbog sitnih lopova koji tempiraju izvršenje kazne baš u tom periodu(besplatna hrana i grejanje,poljoprivrednih poslova nema,milina za njih).Dobio sam uplatnice da platim kaznu na tri rate i time se sve odlaže na tri meseca.U mom slučaju nije (srećom),problem novac nego principi,i naravno neću to da platim.Jočić je razbio službeno vozilo,lečen u inostranstvu o mom trošku i na kraju oslobođen krivice.Ja sam razbio svoj motor,povredio sebe i što je najgore,posle zarastanja ruka mi je ostala kriva i skoro neupotrebljiva(iako su je posle ponovo lomili i kao nameštali!).Država je zinula na moje pare(kao da im nije dosta što mi dižu porez kada im se ćefne,i naravno računa se retroaktivno),od tih para se plaćaju razne nevladine organizacije i gey udruženja i meni je dosta! Hvala vam drugari na pomoći,ali u ovom slučaju običan građanin nema šanse protiv sistema.Čekamo tri meseca,za sada je nerešeno! platis samo jednu ratu,jer u tom slucaju mora novo resenje za zatvor ,umanjeno za 33%, a sto se tice obijaca trafika, pokrenut je postupak protiv nesrecnog vozaca dzipa,a sto nesrecnog ==jer ce samo on najehati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... dve godine od pravosnaznosti, zastareva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nema nista gore kad te zaustave i skoro da te teraju da priznas nesto za sta nisi kriv kao mene skoro sto sam morao da zavrsim obilazenje preko pune a zapoceo po isprekidanoj, jer je majmun koji je vozio kamion ubrzao pa sam i ja morao jos da ubrzam i tako mi se obilazna putanja produzila za duplo sto on ne moze majmun da shvati jer ima jedva par razreda osnovne skole a iz fizike je jedva imao 2 ali nema veze, isteracu ja po svom i trazicu izlazak na lice mesta u isto vreme kada je on mene zaustavio i to cu sa advokatom da idem, necu bre vise dinara da im dam lopuze jedne seljacke, motorom posle onog izdrkavanja u povratku iz pescare necu vise ni da im stajem osim marsovcima sa kojima nikada nisam imao problema a zaustavljali su me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da samo vreme radi za mene.Pametan je predlog da platim jednu ratu,samo što sam previše tvrdoglav da uradim tako što.Rešio sam da pare koje treba da dam za kaznu podelim svojim majstorima za Božić(tako baram znam da će neko da se obraduje),a što se tiče zakona i presude-ćeraćemo se mi još! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Decembar 8, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je situacija baš zakomplikovana.Posle one neuspešne vožnje na kosovo prošle godine(kada sam imao pad),dobih kaznu 12,700 dinara za neprilagođenu brzinu uslovima vožnje.Naravno kaznu nisam platio(računao sam da će da me pomiluju kao Jočića za ono manijačenje).U petak mi poštar na kvarno uvali poziv za izdržavanje zatvorske kazne od 24 dana.Nisam išao u petak,ali koliko već sutra računam da će da dođu po mene.Ozbiljan sam čovek da bih se krio od pandura,a ne pada mi na pamet da slavu i novu godinu dočekam u zatvoru.Još danas znači,imam vremena da smislim taktiku i svaka pomoć mi je dobrodošla! Znaš šta, ..beš takvog poštara kad ti je to uvalio. Moj poštar Ranko svojevremeno nije hteo da mi ostavlja ništa što je od državnih organa, ni od vojske, ni od suda, ni od nečeg trećeg. Samo kaže: bilo nešto na tebe- ja vratio. Naravno, posle popijemo nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i moj postar brine o meni,cak mi da i da procitam sta je u plavoj koverti,ako mi ne odgovara on vrati p.s.valjda ne cita neki sef iz poste pa da ih drnda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nezvanično - Jočić je vozio i vraćao se iz lova sa ekipom. Imali su više promila alkohola u krvi, a navodna džukela koja je istrčala je bio Jočićev lovački pas što su posle na uvidjaju namestili kao dokaz - uzrok nesreće. Takodje povrede zadobijene mogu biti samo od volana. Lično sam gledao test blindiranog Mercedesa G kako pri punoj brzini prolazi kroz zid od cigala bez problema... Toliko o ministrima sa krivičnim dosijeima kojima država dozvoljava da obavljaju najvišu funkciju u policiji. Sramota!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto Cope,još jedan dobar razlog zašto neću da im platim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Eto Cope,još jedan dobar razlog zašto neću da im platim! Protiv rogatog nažalost ne možeš... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Eto Cope,još jedan dobar razlog zašto neću da im platim! Protiv rogatog nažalost ne možeš... > moze....nece da palti i ode u tvorza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Eto Cope,još jedan dobar razlog zašto neću da im platim! Protiv rogatog nažalost ne možeš... > moze....nece da palti i ode u tvorza Ne znam pošto je sad zatvorski dan kod nas. Ako može da se zaradi veća dnevnica a da se ne ide u tvorza, onda sam ja za tu varijantu, s tim što smatram da je i zatvor za ljude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dnevnica je 5oo dinara,+stan i hrana.Velikodušno sa njihove strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ko god je imao spor sa državom - izgubio ga je... Zato, jbga... Plati, pa bježi od njih glavom bez obzira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano Decembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...otprilike je tako. A to Spensere što ti misliš i ZNAŠ da si u pravu, to okači mačku o rep...država ne postoji da pomaže svojim građanima nego da im kaznenom politikom i porezima oduzme što više para iz džepa. I koga ćeš da "zezneš" ako ne platiš i odeš u zatvor? Njih? Smejaće ti se svi u Padinjaku....Davno sam u životu naučio da glavom kroz zid ne mogu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...