ts-chopper 113 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan E ovde mi nesto nije jasno. U cenovniku pise ulaz, nocenje, izdavanje lezaja.... da li bi onda konacna cena bila zbir svih ovih, izuzev one koja se odnosi na kamp-prikolicu? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ja zvao kamp, cene su prošlogodišnje a biće nove do kraja meseca. Povećanje neće biti značajno ali je obavezno jer se uvode neke ekološke takse (kako će da nam se obraduju ;D). Na moje insistiranje koliko bi to trebalo da bude dobio sam odgovor do 20% preko ovih cena, to i nije nešto. Nemože da se sračunava sve, ili dnevni boravak ili noćenje. U našem slučaju je noćenje jer je od 12 do 12, ukupno 24h, dnevni dobaravak služi za one koji prolaze pa se tu smeste ali do noći odu pa nešto i njima treba da naplate. Ovako ide kalkulacija za osnovnu, šator varijantu i jednog gosta 1. Ulazak po jedinici je ulazak za vozilo (motor) i šator - prikolicu. 200 din 2. Noćenje po osobi 200 din 3. Boravišna taksa 50 din ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ukoliko se dolazi u paru onda se ne plaća ulazak za vozilo dva puta pa se za putnika dodaje još 250 dinara. Ukoliko se spava u bungalovu dodatak po krevetu je 340 din. Bungalovi su sa 2, 3 i 4 ležaja, ko kako izabere a verovatno ćemo moći da biramo jer tada nije udarna sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. Drumskalisica 5 Vlada Afrika 6. Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7. Zverinjak 8. Djomla 9. MZ 10. Picasoo Mz 11. Dule Slash 12. Svakak 13. Lalajko 14. Arakis 15. MZ RIDER 16. Kataklinger 17. bigbad86 18. Vojakis 19. Turbopeđa 20. Gil 21. PeterPan 22. Nemanja-Revera 23. Makica 24. Ilic 1 25. Ilic 2 26. Stefan-sivi MZ 27. Vasic Milan 28. Miha 29. Miha + br.1 30. Miha + br. 2 31.Floyd* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi ne bih nesto sada ja da miniram citavu organizaciju, samo nesto GLASNO razmisljam... 200+200+50=450 x 31(trenutno) = 13950 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sve ide svojim tokom Kad se sve sabere cifra jeste velika ali kad se racuna po osobi i nije. Ako i skoce cene za 20%(90din) to znaci da onaj ko planira da spava u svom satoru placa 550 din,sto je mislim za sve prihvatljivo. Drago mi je da je Vuja definisao gde se odrzava dogadjaj,zasto,u koje vreme-da vise ne okolisamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 11, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. Drumskalisica 5 Vlada Afrika 6. Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7. Zverinjak 8. Djomla 9. MZ 10. Picasoo Mz 11. Dule Slash 12. Svakak 13. Arakis 14. MZ RIDER 15. Kataklinger 16. bigbad86 17. Vojakis 18. Turbopeđa 19. Gil 20. PeterPan 21. Nemanja-Revera 22. Makica 23. Ilic 1 24. Ilic 2 25. Stefan-sivi MZ 26. Vasic Milan 27. Miha 28. Miha + br.1 29. Miha + br. 2 30. Floyd* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko se izbrisao ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sve ide svojim tokom Kad se sve sabere cifra jeste velika ali kad se racuna po osobi i nije. Ako i skoce cene za 20%(90din) to znaci da onaj ko planira da spava u svom satoru placa 550 din,sto je mislim za sve prihvatljivo. Drago mi je da je Vuja definisao gde se odrzava dogadjaj,zasto,u koje vreme-da vise ne okolisamo. Ko dodje sa satorom placa 250 i nista vise ko u Bungalov oko 400 i to je to ulaz nenaplacuju.Bio sam tu x puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan znaci mene bi izaslo nest manje od 50 kn ak bi sapavo u satoru tih 450 din el tak nekak a cuj a mogli bi i dat neki grupni popust mislim nije puno al nije ni malo a i za motor i za auto se isto placa malo mi to glupo al necu kocit nist sam kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kao sto kaze Sasamajstor(a covek je bio vec tamo),onda je 250,odnosno 400 din za one koji bi spavali u bungalovu stvarno povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan pa da za 400din nevrjedi nosit saror u guzvat se u njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je palo na pamet da računam ukupnu cifru ne bi li se na osnovu nje dobile neke pogodnosti ali ako ulaz ne bi naplaćivali onda je stvarno bezveze cenkati se. A i taj mi je tip preko telefona korektno zvučao, kaže da sve može, lako ćemo, ma samo vi dođite... Nema šanse da bi u nekom turistički razvijenom mestu tako reagovali, naplaćivali bi ekološku taksu i za pušače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 11, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Мај 2009 : Умерено топао и нешто сувљи мај. Ovo obecava ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo resenja za mog saputnika : Nego jel moze tamo da se nesto okrene bez placanja nekih taksi i dazbina... Molba za Vuju: Vujo, molim te, ovog puta ponesi cebe i ja ti placam krevet ali nemoj molim te da opet spavamo zajedno. Hrces brate za sve pare... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko se izbrisao ??? Pa vido chovek da se mnogo raspravljate i neodluchni ste...... Mozda nije vredno truda? Mnogo se pricha u ovoj temi a ne znamo ni kakvo ce vreme da bude tad....jbg ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hrces brate za sve pare... ;D Ne, ne, ja taj nisam, to si me ti zamenio sa nekim... Kukao jesam, sve me bolelo, valjda ću sad ostati čitav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo ja licno mislim da smo mi najebali sedeci na onim klupama pored reke do pola sest ujutru.Malo smo ga preterali ili nismo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Milivskog kanjona su svi nesto kukali i zalili se. Ovaj put cu i ja da spavam pa da vidim sta je tako strasno . @Bigbad86 Termin se pomera u zavisnosti od vremena ali se skup svakako odrzava,bilo to 23.5 ili 30.5.2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo preterali, u nekim stvarima nemože da se pretera, jedino što organizam ponekad slabije trpi neke stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog filmica ja i Mio se provozali malo do Banje i kampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, na taj sam pejzaž mislio, lepota bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Termin se pomera u zavisnosti od vremena ali se skup svakako odrzava,bilo to 23.5 ili 30.5.2009. :-[ :-[ :-[ Ako bude 30.5. sigurno ne dolazim, tada imam zakazanu veliku ekolosku akciju u mom gradu, gde mi dolaze gosti iz jos 10-ak gradova. :-[ :-[ :-[ Mada to nema veze, jer nisam 100% siguran ni da li mogu 23.5., samo napred sa organizacijom. Bitno je DRUGARSTVO... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2549 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Čačane i ostale Na 0:30 ovog snimka se vidi krov moje rezidencije Kad god pođem u tom pravcu ja sam happy, a kad se vratim u Čačak odmah mi jezero nedostaje. Vidimo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5793 Napisano Februar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, moraću da se izbrišem sa spiska...Ipak moram i ja u taj Minhen sa familijom baš 23. maja, a sve sam pokušao da to eskiviram... Biće dana za druženje, daće Bog 1. Vuja 2. Joska 3. Duki 4. Drumskalisica 5 Vlada Afrika 6. Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 7. Zverinjak 8. Djomla 9. MZ 10. Picasoo Mz 11. Dule Slash 12. Svakak 13. 14. MZ RIDER 15. Kataklinger 16. bigbad86 17. Vojakis 18. Turbopeđa 19. Gil 20. PeterPan 21. Nemanja-Revera 22. Makica 23. Ilic 1 24. Ilic 2 25. Stefan-sivi MZ 26. Vasic Milan 27. Miha 28. Miha + br.1 29. Miha + br. 2 30. Floyd* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jako žao što je tako. Sa druge strane ti nisi bilo ko, koliko znam nijednu akciju nisi propustio, za primer si svima... Živi smo ljudi i neke obaveze jednostavno nemogu da se izbegnu. Bogu hvala, prilika za druženje će biti i pre skupa a i posle njega. ''Familijarne obaveze'', baš nezgodno, evo kod mene ovako: Moj Paja od 5 god. ima VELIKU ljubav Milicu. Milica ga obožava, stalno ga ljubaka. A onda se u krugu obdaništa pojavi neki klinac kome se Milica verovatno dopala pa je nešto čačkao. To Paja vidi i odreagije sistemom ''čiju ribu?'', naskoči na izgrednika koji je i veći i stariji te se srčano bori za njemu najvredniju stvar: Milicu onakvu kakvu samo on poznaje, njegovu. No, taj klinac nije došao sam u tuđe obdanište, nije lud, poveo je neke ortake sa sobom pa su u grupi sigurniji. Nazavidnu situaciju u kojoj se Paja našao prvi je uočio Veljko, njegov najbolji drug a vucibatina kakvu svet nije video. Veljko na brzinu okupi interventnu ekipu od par klinaca iz obdaništa koji su sve to jedva dočekali kako bi dobili razlog da naprave sranje u kome nisu krivi, branili su eto Milicu i Paju a i teritoriju obdaništa. Trčanje ka projektovanom mestu obračuna zapazio je Fića, ''koga diraju'' pitao je on. ''Tvog Paju'' odgovara Veljko dok je ažurno prikupljao neke močuge. ''MOG BRATA PAJU ??? ??? ??? ???'' OHOHOOOO... ;D ;D ;D Ni Fića nije sam, ima i on ekipu u kojoj kao i u svakoj ima takvih, ekspolozivnih... A on je ustvari nezgodan, nabusit, gadnu narav ima, prgav čovek a fizičkih potencijala ima koliko hoćeš, nezna za strah, baš loša kombinacija za moju budućnost. Dečiji obračun prekinule su vaspitačice, i domar je morao da reaguje... A onda sam ja morao da se izvinjavam za sranje koje nisam napravio, morao sam da obećam da se više neće ponoviti, da uveravam ljude da nisam dripac iako sam ćelav... Pa spazim roditelje tog malog koji je upriličio ovakvo dešavanje. Kakvo sam zlo u sebi osetio nemogu da opišem, na šta je sve spreman neko koga smatraju normalnim... No dobro je, nije bilo kontakta između nas, sve se završilo i bez početka. To je moja asocijacija na te ''familijarne obaveze'', neizbežne su neke situacije, valjda je kod tebe bolje jer idete za Minhen... Opet sam otišao u OFF, izvinjavam se. Htedoh reći da su jedino familijarne obaveze prave, sve ostalo može a ne mora da se rešava. Ovo mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...