Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 4, 2023 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Elvis?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 4, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan nemaju. elvis možda može da mi nabavi od neke velike honde pa da ga prevežem. Na mojoj samo to neispravno, troši 4.5-5.5, sredim rele i mogu da je prodam Crnom da se vozi Promenio Maj 4, 2023 član lord_oblivion 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 4, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lord_oblivion je napisao: nemaju. elvis možda može da mi nabavi od neke velike honde pa da ga prevežem. Na mojoj samo to neispravno, troši 4.5-5.5, sredim rele i mogu da je prodam Crnom da se vozi Polako s prodaju posle da se brinemo za tebe kad ostanes bez motor. Sredjuj to i pisite sta ko ima od delova ako meni sta zatreba a japosle Djurdjevdana teram to kod Elvisa ovih dana kiša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 4, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja šta da teram, KLX250S, 40 kila lakši za po džombe. Od delova imam kompletan moped, ispravan, sem relea. 85% fabrika. Ostalih 15% fabrike su u gajbici, mogu da se šrafe kad hoćeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 4, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Neću da ga oglašavam dok ne zamenim rele anlasera. Osim toga, skroz je ispravan. Promenio Maj 4, 2023 član lord_oblivion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Maj 4, 2023 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pasuje ti od skutera 500ccm, kosta manje od 1000din. Piagio, Aprilia, Kinezisaki.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Maj 4, 2023 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Relej anlasera kineski ATV CN MOTOBIKESHOP.RS Relej anlasera 12V Suzuki DR 650 / GSX-R stariji modeli RMS MOTOBIKESHOP.RS https://motobikeshop.rs/sr/product/relej-anlasera-12v-300a-univerzalni-maxi-scooter 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 4, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Oni će dobiti relej za XT, kažu za desetak dana, pa da zovem oko 12og. Ja bih to malo ranije ako mogu gde da nađem... ako ne, moraću da čekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ubi se gledajući domaće sajtove tražeći torbicu koja ide na branik. Zna neko gde ima kod nas? Za ali znam al da ne čekam. Tamo imaju i dobre bisage, rhino-nešto al dostava 8000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ti pomoći konkretno ali... Ja dosta pratim KupujemProdajem. Takođe, s vremena na vreme prijatelj mi iz Mađarske donese ponešto sa /INTERSHOP/static/BOS/Pierce-Site/24mx/Pierce-24mx/24mx-co-uk/Images Motocross / Enduro / Spare Parts WWW.24MX.COM 24mx.com Europe's largest online MX store with spare parts, clothing, protection and much much more! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Maj 9, 2023 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan https://motoluka.pl/49388-large_default/acerbis-banana-torba-saszetka-nerka-na-pas.jpgOva je ogromna za oko struka . Imam je i ne dam je ni zasta.Repna torbica nije losa ufo. Na tri srafa ide.https://www.bgmoto.pl/73913-home_default/ufo-torebka-na-tylny-blotnik-215cm-x-15cm-x-6cm-kolor-czarny.jpgProbaj u moto bike. Ili Acerbis u moto barelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan On 5/4/2023 at 2:41 PM, srbac said: Relej anlasera kineski ATV CN MOTOBIKESHOP.RS Relej anlasera 12V Suzuki DR 650 / GSX-R stariji modeli RMS MOTOBIKESHOP.RS https://motobikeshop.rs/sr/product/relej-anlasera-12v-300a-univerzalni-maxi-scooter Na kraju sam naručio ovaj za DR650. Za XT, kao i univerzalni, ne očekuju za još dve nedelje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan To plumber, ima u Barelu Acerbis za prednji blatobran. Taman za alat Ps. Sad videh, nema na zalihama Promenio Maj 9, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 9, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Da neko smisli i projektuje dodatni nosac sa strane za xt 600 gde bi mogla da se kaci komplet kamp oprema ukljucujuci i stolice na rasklapanje one ribarske...ja imam neki zamisao ali cekam Elvisa dok mi sredi motor pa cu kod majstora da predlozim nacrt plana nosaca...mislim da ce biti dobar.Inace ovo xt se ne vozi preko 100km/h jer ubija vetar tako da je potreban dodatni vizir montazno-demontazni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ti kao da opisuješ moju XT Moja ima i vizir. I odstojnike za meke torbe, koje sam trenutno skinuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 9, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, lord_oblivion je napisao: Ti kao da opisuješ moju XT Moja ima i vizir. I odstojnike za meke torbe, koje sam trenutno skinuo. Nisam je video samo u torbama nema mesta za sve to jer to su odprilike stvari za pun gepek automobila tako da ce taj sastrane nocac biti samo odbojnik od motora i odozdo neki nosac na kom bi se to poredjalo i pricvrstilo onim trakama gurtnama ili kako ih vec zovu.Ja na kam ostanem po nedelju dana tako da mi sve treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dosta uzimao i od ovih, nisu loše opskrbljeni: KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 9, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, lord_oblivion je napisao: Ja sam dosta uzimao i od ovih, nisu loše opskrbljeni: KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Tu mi izlaze samo sitni delovi i kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 9, 2023 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, CikaCrni je napisao: Da neko smisli i projektuje dodatni nosac sa strane za xt 600 gde bi mogla da se kaci komplet kamp oprema ukljucujuci i stolice na rasklapanje one ribarske...ja imam neki zamisao ali cekam Elvisa dok mi sredi motor pa cu kod majstora da predlozim nacrt plana nosaca...mislim da ce biti dobar.Inace ovo xt se ne vozi preko 100km/h jer ubija vetar tako da je potreban dodatni vizir montazno-demontazni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan E, lako bilo tebi kad si imao rezervoar kao tanker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Daju i fiskalni. Čisto sumnjam da je roba sa alije... KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CikaCrni 60 Napisano Maj 9, 2023 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Šumi Zmajček je napisao: Lepo izgleda samo mora imati i mesto za suvozačicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 9, 2023 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, CikaCrni je napisao: Lepo izgleda samo mora imati i mesto za suvozačicu Ima mesta, samo da suvozacica nije 80+ kg... onda xt ne ide... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 9, 2023 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, lord_oblivion je napisao: E, lako bilo tebi kad si imao rezervoar kao tanker I dalje ga imam, sad je 23l na Africi, a na XT i dalje 20l... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...