lord_oblivion 1362 Napisano Jun 13, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Andreju, on je od skoro postao stručnjak za te stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 15, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan XT hibrid. Ovog puta je to kombinacija TT - XT Svež samo što se farba osušila! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 15, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomoc Doslo je krajnje vreme za promenu lanca i lancanika ( lancanici mogu jos dosta da idu, ali je lanac neravnomerno izduzen, i to mi se ne svidja) pa se razmisljam sta da kupim. Odlucio sam da promenim komplet lanac i lancanike kad vec menjam. Gledam u louis-u onaj regina lanac od 80e na popustu al' se pitam valja li to cemu??? Ili da lepo odem u guevaru i kupim DID-ov lanac i JT- lancanike za 106e? Usteda od 20-ak evra se moze potrositi za neke sitnice koje treba da se menjaju, ali opet ne bih da stedim na lancu i lancanicima, em je to osetljivo mesto na motoru em sto traju 20-30000 uz dobro odrzavanje mene zanima jel imate iskustva sa nekim od ovih? Ili predlazete nesto trece? Ja sam za varijantu D.I.D. lanac i JT lancanici i ne brines. Tu varijantu sam i ja uradio. Mozda ces ustedeti u startu sa nekim jeftinijim, a sta kad ti se ovaj jeftiniji lanac istegne za upola krace vreme pa onda imas mnogo veci trosak kasnije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 15, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan XT hibrid. Ovog puta je to kombinacija TT - XT Svež samo što se farba osušila! uh lepote... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 15, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan XT hibrid. Ovog puta je to kombinacija TT - XT Svež samo što se farba osušila! uh lepote... I meni se mnogo svidja. Idealna kombinacija. Danas je već Hibrid položio probnu vožnju do Stare planine i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 16, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Danas proveravao max brzinu sa novim prenosom. Prednji lancanik sam stavio za zub manji, 148 km (mereno gpsom) na 6500 obrtaja ...i jedna slika sa Dunava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 17, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Koloka je razlika u odnosu na predhodni prenos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 17, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Nebo i zemlja, pogotovo na terenu! A i za otvoren put je bolje jer malo rastereti famoznu 5tu brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko slucajno viska jedan O ring koji dodje izmedju cilindra i gumene flasne karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko slucajno viska jedan O ring koji dodje izmedju cilindra i gumene flansne karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao taj O ring u prodavnici agro opreme... Malo uzi ali kad se namesti na svoje mesto i zategne radi svoj posao i vise nego dobro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao taj O ring u prodavnici agro opreme... Malo uzi ali kad se namesti na svoje mesto i zategne radi svoj posao i vise nego dobro ! Hvala na informaciji, jos ga nisam skinuo pa ne znam dimenziju ali cim ga budem skinuo znacu sta da trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan imam tu jednu gumenu flansnu koja mi stoji sa sve o ringom,ali se vidi da je istrosen...mogu ti reci otprilike koja je dimenzija pa to da juris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan imam tu jednu gumenu flansnu koja mi stoji sa sve o ringom,ali se vidi da je istrosen...mogu ti reci otprilike koja je dimenzija pa to da juris Ako ti nije problem pogledaj koji je precnik i koja je debljina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da potrazim novi ili polovan prednji lancanik sa 14 zuba treba mi za TT-a predpostavljam da pase sa XT-a Trenutno na njemu imam prenos 15 napred 44 nazad a uzeo bih prednji sa 14 za teren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @ TA96 pogledacu danas pa ti javljam @ NIght Riderr,mislim da ne pase sa XT-a...jer XT ima one ublazivace udarca,dok TT nema...samim tim i raspored rupa verovatno nije isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da potrazim novi ili polovan prednji lancanik sa 14 zuba treba mi za TT-a predpostavljam da pase sa XT-a Trenutno na njemu imam prenos 15 napred 44 nazad a uzeo bih prednji sa 14 za teren Ja sam pravio kod coveka u Zrenjaninu, posaljes mu tvoj i on ti napravi sa koliko hoces zuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bishke treba mi prednji on nema ublazivace koliko znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Izvini moja greska,mislio sam da trazis zadnji Nov lancanik je oko nesto smesan sto se tice cene... @ Andreja je menjao skoro,cak i @ Misapei moze da vam kaze tacnu cenu... Dal je oko 1500 dinara tako nesto...nemojte me drzati za rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nisu skupi samo gde ih ima? Zvao sam na dva tri mesta ali niko nema sa 14 zuba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Danas proveravao max brzinu sa novim prenosom. Prednji lancanik sam stavio za zub manji, 148 km (mereno gpsom) na 6500 obrtaja ...i jedna slika sa Dunava... Evo ti informacija iz prve ruke,pitaj Shomu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel hoce vasi XT-ejci na tocak....ja se juce zezao celi dan ne mogu da mu nadjem vagu frka mi je..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Moj nece ( pogledaj sliku XD ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Moj nece ( pogledaj sliku XD ) Jel namesti tockove ti.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, i otisao sam off road sa njima i zvizno sam u najvece blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...