Bega994 1 Napisano Maj 29, 2021 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, juce su me vratili sa tehnickog zbog ovalnosti diskova, to im je novina od skoro. Zna li neko imaju li negde kod nas novi diskovi da se kupe, ili neko ovde da prodaje polovne? Konkretan model je 3TB 1993. godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 987 Napisano Jul 1, 2021 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko plastiku zmigavca za XT 600 e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 18, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ubedjen da je negde i o tome pisano al naći ne mogu. Lulica na prirubnici karb-cilindar, zapušiti ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Avgust 18, 2021 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bojan82 je napisao: Ja sam ubedjen da je negde i o tome pisano al naći ne mogu. Lulica na prirubnici karb-cilindar, zapušiti ili ne? Ako model nema vakum pumpu za gorivo onda treba da bude zatvorena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 25, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bih mogao da potrazim kurblu za 2KF? Treba drugaru koji je kupio motor od mene, pukla mu vec treci put, do sad je uspesno zavarivana 2 puta ali sad je pukla iznutra i ne moze da se sredi. Zvao sam Elvisa ali ne daje mu se 70e, a ja znam da sam vidjao pre za 20-30e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 25, 2021 (promenjeno) MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, JankelA je napisao: Gde bih mogao da potrazim kurblu za 2KF? Treba drugaru koji je kupio motor od mene, pukla mu vec treci put, do sad je uspesno zavarivana 2 puta ali sad je pukla iznutra i ne moze da se sredi. Zvao sam Elvisa ali ne daje mu se 70e, a ja znam da sam vidjao pre za 20-30e. Viđao si varene kurble za 20-30€, neka lepo izvadi 70€ i plati ispravnu kurblu Elvisu. Ne verujem da će naći dobru polovno još negde ili može samo onaj mali mehanizam sa nutovima da plati 120€ nov... Promenio Avgust 25, 2021 član Šumi Zmajček 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Avgust 25, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam. TTR 600 , I BILA mi je pukla kurbla ali dole, tj. onaj deo na osovini, tada sam. platio 45 evra kod rodić yamahe u ns. Sa varenjem je bilo jako kratkog daha. To je gus. Srećno sa nabavkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 27, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Ima kurblu ali je varena. Gledam sta ima od ponude pa mi treba savet,asfalt ako vozim to je do 30km da se nesto obavi i nista vise od toga,lagana voznja. Ja nadjoh ovo u dimenzijama: Napred T63 nazad AC10 Kakvo je misljenje iskusnih gurua? Teren mi je tvrda zemlja,makadam,dosta nekog rastresitog kao sljunka(grom ga spalio),trava,pesak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 27, 2021 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan bolje napred krampon ako ima sljunka, nece brzo da se istopi. ac10 je stari model, nova zamena je tracker, neuporedivo je bolja. ako ces miselin. nek i ostali iznesu svoja iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Avgust 27, 2021 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je napred Michelin Tracker 80 100 21. Prvih 1000km sa dosta asfalta, bukvalno se ne vidi da je guma uopšte vožena. Sada ima oko 2000km i dalje je kao nova. Zadnja Mitas C02 je na 80% Tracker je homologovan , Street legal je. Bio je 4400din, sada ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 27, 2021 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ma, ni jedna prednja guma osim zelenog i duplo zelenog mitasa nije od secera. za zadnji tocak je vec druga situacija. meni pozadi tracker 2/3 potrosen posle 4500km pola-pola asvalt-off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 27, 2021 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan i da, ac10 i tracker, obe su dvosmerne, kad se uoble kramponi, obrne se guma i teraj dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaz s 1 Napisano Avgust 27, 2021 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan može pitanje - dali i vama koji imate zadnju c02 motor malo pleše na makadamu? ja sam nabavio novu i ono malo se ko kaća zvija motor na makedamu.. dali je to normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 27, 2021 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Tracker 60e komad,nesto jeftinije u Komp coo al nemaju 90/90/21 Imaju Michelin Enduro u toj dimenziji,sta mislite o tome? Promenio Avgust 27, 2021 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 27, 2021 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan tracker se ne pravi u 90 90 21. normalno je da nov krampon bezi malo po asvaltu ali ako se migolji po offu, moras na spustis pritisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Avgust 27, 2021 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan82 je napisao: Napred T63 nazad AC10 Kakvo je misljenje iskusnih gurua? Teren mi je tvrda zemlja,makadam,dosta nekog rastresitog kao sljunka(grom ga spalio),trava,pesak. Michelin T63 se ne proizvodi već godinama .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 27, 2021 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, lord_oblivion je napisao: tracker se ne pravi u 90 90 21. normalno je da nov krampon bezi malo po asvaltu ali ako se migolji po offu, moras na spustis pritisak. Upravo gledam u cenu za Tracker 90/90/21 na KP i U gumu sa nalepnicom tracker 90 Promenio Avgust 27, 2021 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 27, 2021 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se, pravi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Avgust 27, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nego reci ti meni pošto nema taj tracker za napred ima ta neka Enduro Competition, duzmem ja tu ima na stanju dot svežiji ne može da bude? Nazad tracker napred tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Avgust 27, 2021 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Tracker 80 100 21 je za XT 600 Mitas C02 mi je prvih mesec dana bio užasan. Kao da mi je odšrafljen točak. Kada se skinuo onaj rapavi sloj sa krampona onda je postao upotrebljiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 27, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Competition je odlicna guma ali se brze trosi od trackera. Promenio Avgust 27, 2021 član lord_oblivion 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaz s 1 Napisano Avgust 27, 2021 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, srbac je napisao: Tracker 80 100 21 je za XT 600 Mitas C02 mi je prvih mesec dana bio užasan. Kao da mi je odšrafljen točak. Kada se skinuo onaj rapavi sloj sa krampona onda je postao upotrebljiv... a ok onda to je nekako 'normalno' ponašanje. hvala puno, da ne paničarim, još sam nov u tome.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 27, 2021 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan digni dupe sa sedista i samo gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaz s 1 Napisano Avgust 27, 2021 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan IDEMOOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 27, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan i smanji malo pritisam u gumama. ja vozim napred 0.6 a nazad 0.8 kad nemam prtljaga. samo povedi racuna da ti na ovim pritiscima najverovatnije trebaju rim lokovi na oba tocka. ja imam alu felne i stalno sam okretao gume. Promenio Avgust 27, 2021 član lord_oblivion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...