Dominator96 864 Napisano Maj 8, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, ThePainkiller je napisao: @Dominator96 Dule, evo ti TeTke... axxaxaxaxaxxa hvala dosta su mi moje dve sto imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Avantura 9 Napisano Maj 21, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kos. Mitrovica Motocikl: xt600 plavi Prijavi odgovor kao problematičan Flansne su skupe, napravljene da bi se kvarile. Malo vremena i novca treba da bi se resio taj problem zauvek.. vozim ovako vec 2 godine bez problema 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da li si izradio i kanale za oringove na strani ka cilindru? Tehnički crtež, skica? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Avantura 9 Napisano Maj 22, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kos. Mitrovica Motocikl: xt600 plavi Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, lord_oblivion said: Da li si izradio i kanale za oringove na strani ka cilindru? Tehnički crtež, skica? Nisam pravio skicu, ni kanale za O-ringove -to resava Wurth silikon Special u tankom sloju. Sublerom sam premerio precnik otvora usisa u cilindru i precnik otvora u karburatoru odakle izlazi smesa, te sam to uskladio finom obradom smirglom razne gradacije- da nastavci ne bi ometali protok smese od karburatora do cilindra. Takodje bitno je da su nastavci dovoljno dugi da ne bi spadalo crevo kroz koje prolazi smesa, moji su oko 3cm. Jednostavno mozes obraditi na strugu metalni deo od starih flansni taman toliko da mozes montirati crevo do karba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 987 Napisano Maj 25, 2019 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,jel neko registrovao skoro XT 600...da li se menjaju tablice kad istekne vazenje saobracajne?prosle godine mi rekla zena da mi istice saobracajna i da ce sledece da se menja,a nesto mislim da je pominjala i tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ja. Nisam menjao saobracajnu iako je istekla. Malo nekih 20-ak dana. ne znam ako istekne vise sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Maj 25, 2019 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada istekne saobracajna mozes voziti naredne 2 godine u Srbiji, ako negdje krenes vratice te sa granice. Mozes preci uz potvrdu od policije da kao fazon jos se nije skroz ukvarila iako joj je izasao rok trajanja, ta potvrda je besplatna. Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 987 Napisano Maj 25, 2019 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Aha,sad mi jasnije...Kapiram da je na poledjini saobracajne pod H datum isteka....moja istekla 08.06.2018. Dakle mogu da registrujem i ove godine bez menjanja,ako ne idem preko granice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan On 25.5.2019. at 20:48, Sale_XT je napisao: Aha,sad mi jasnije...Kapiram da je na poledjini saobracajne pod H datum isteka....moja istekla 08.06.2018. Dakle mogu da registrujem i ove godine bez menjanja,ako ne idem preko granice? A sto ne menjas i tablicu? Zameni pa ces biti miran par godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 28, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sto da baca pare. Ako nece ici preko granice nema potrebe da menja Po nasem "zakonu" moze i sa onom dodatnom potvrdom da se ide preko, ali ima slucajeva gde su Hrvati i Madjari vracali sa granice. Po Srbiji može da se vozi i bez potvrde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 987 Napisano Maj 28, 2019 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Odem juce da registrujem,vozim se celo pre podne od agencije do agencije,nemaju svi poligon...nadjem jednu,kaze nemas originalne zmigavce i auspuh.....kaze auspuh bi i mogao da progledam kroz prste a zmigavci moraju da imaju E4 oznaku na plastici Sve gledam okolo da nije neka skrivena kamera Sad cekam da mi zakazu u jednoj agenciji,gde ce mi i to progledati,samo da bude lep dan i suvo zbog poligona. registracija 21000 dinara 3500 din skuplje nego prosle godine,ako hocu novu saobracajnu 25000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 28, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 21000???? Tebe tu BAS deru! Koje ti je godiste motor i koliko je godina kod tebe (pretpostavljam da nisi imao steta sa drugim ucesnicima u saobracaju za koje si ti kriv), da ti preracunam koliko te izadju dazbine, a koliko ti uzima agencija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 28, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Sale_XT said: Odem juce da registrujem,vozim se celo pre podne od agencije do agencije,nemaju svi poligon...nadjem jednu,kaze nemas originalne zmigavce i auspuh.....kaze auspuh bi i mogao da progledam kroz prste a zmigavci moraju da imaju E4 oznaku na plastici Sve gledam okolo da nije neka skrivena kamera Sad cekam da mi zakazu u jednoj agenciji,gde ce mi i to progledati,samo da bude lep dan i suvo zbog poligona. registracija 21000 dinara 3500 din skuplje nego prosle godine,ako hocu novu saobracajnu 25000 din Moji migavci imaju oznaku E11. I šta onda, kao ne valjaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 28, 2019 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, lord_oblivion said: Moji migavci imaju oznaku E11. I šta onda, kao ne valjaju? Zavisi gde ti je tehnicki i kod koga radis. neko moze/hoce da proglrda kroz prste neko nece. Bar je takvo moje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 987 Napisano Maj 28, 2019 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, markulja said: 21000???? Tebe tu BAS deru! Koje ti je godiste motor i koliko je godina kod tebe (pretpostavljam da nisi imao steta sa drugim ucesnicima u saobracaju za koje si ti kriv), da ti preracunam koliko te izadju dazbine, a koliko ti uzima agencija. 2001 god...kod mene je 13 godina,nikad stete 29.4 kw 595 ccm kad sam racunao na kalkulatoru registracije bilo je nekih 17500,a u agenciji kazu da su ove godine tehnicki poskupeli na 3500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14133 Napisano Maj 28, 2019 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, lord_oblivion je napisao: Moji migavci imaju oznaku E11. I šta onda, kao ne valjaju? E je oznaka da su homologovani a broj iza je oznaka drzave, nebitan (za teh.) ukoliko postoji E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 28, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znam, zato sam i postavio (više retoričko) pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 28, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ti je stariji XT. Takse su oko 17000 sa provizijama banke (za dve godine kad ti motor napuni 20 godina bice jeftinije, oko 14000 ). U Šapcu je tehnički za motore 2500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Sale_XT je napisao: Odem juce da registrujem,vozim se celo pre podne od agencije do agencije,nemaju svi poligon...nadjem jednu,kaze nemas originalne zmigavce i auspuh.....kaze auspuh bi i mogao da progledam kroz prste a zmigavci moraju da imaju E4 oznaku na plastici Sve gledam okolo da nije neka skrivena kamera Sad cekam da mi zakazu u jednoj agenciji,gde ce mi i to progledati,samo da bude lep dan i suvo zbog poligona. registracija 21000 dinara 3500 din skuplje nego prosle godine,ako hocu novu saobracajnu 25000 din Ja sam se rastao od svog xt-a pre otprilike mesec dana, tada sam ga i registrovao bila je istekla saobraćajna, znači nova saobraćajna i nove tablice 21600 dinkića, sa sve tehničkim i to sam morao da idem u Barajevo jel su mi svuda u bgdu tražili da imam plastike rezervoara, koje su ostale po šumama Balkana. J Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 987 Napisano Jun 3, 2019 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju sam prosao sa 20500 din i cimao se par dana da nadjem gde da obavim tehnicki,dakle ove godine 175 e,a prosle godine bilo 150 e. Jbg ovce su za shishanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel 23 10 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali se može i koliko spustit ( mono amortizer) zadnji kraj na 2kf modelu? Sin mi ima kratke noge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 5, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako amortizer ima tri prstena na gornjem kraju i stoji na srednjem ili donjem, pomeri oprugu na gornji (minus 5mm, daje ti 2 do 3 cm niži rep sedišta kad vozač sedne). Time faktički omekšavaš oprugu dodatno pa ima više mesta da se sabije kad se sedne na motor. Možeš i da stanjiš sunđer sedišta. Ja sam ga stanjio za 2.5cm u prednjem/vozačevom delu i 1cm u zadnjem/suvozačevom delu, dodatno oborio i zaoblio ivice na mestu gde mi unutrašnja strana butine prelazi preko sedišta kad sedim. Ako dobro oblikuješ dobićeš neverovatnu udobnost (vrlo personalizovano ) i za toliko 'niži motor'. Treći način je da se napravi kastom 'linkage' ili da se kupi na Kedo.de, ako paše za tvoj model: KEDO - -35mm Lowering Kit (Vehicle Type Approval) WWW.KEDO.DE Ovde na desnom kraju amortizera možeš videti jedan kanalić (-5mm). Ovaj na slici je podešen na srednji kanalić, fabričko podešavanje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel 23 10 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala bikeri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel 23 10 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najviše mi se sviđa ovaj lowering kit. Nešto kao na V Stromu što ima one dog bones. Ne diram naštelan ovjes, a sa tim polugicam mog ga snizit il povist. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 5, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš jeftino za kupiti u Kedo. Možda se isplati praviti ako imaš neko veštog majstora koji ti je uz to i dobar drugar ili prijatelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...