Protaa 46 Napisano Jun 2, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari hteo sam da vas pitam kako bih mogao sam da ispoliram princa kolko tolko da lici bolje nego trenutno i interesuje me kako bih mogao felne da sredim posto kao da na felnama ima neke flekice doduse trenutno je malo prljava ali i kada se opreme ima neke fleke hvala unapred evo slike felne Promenio Jun 2, 2022 član Protaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Jun 3, 2022 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Odes u nekoj farbari gde se prodaju auto boje, uzmes pastu 3M zeleni cep i ultra finu (hologramsku) po 100g. Imas na Youtube postupak, ili neka ti neko objasni ako nisi do sada nikad radio sam (pitaj u farbari). Ne treba ti nikakva masina, rucno ces odraditi sve sto ti treba. Za felne uzmi Purol i to je to. Dakle ides prvo zeleni cep, pa nakon toga finu. Nadji staru pamucnu majicu, i zapamti da svaka pasta ide sa posebnom krpicom. Za felne samo purol. Ali ovo sve zahteva dosta trljanja i pre toga potpuno cist i suv motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Jun 3, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan okej videcu sa tatom da mi uzme to hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...