Nikola_S 9 Napisano Maj 31, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Ja sam Nikola, iz Panceva sam, imam 31 godinu i volim motore. Kao sto se moze zakljuciti iz naslova, planiram vrlo uskoro da uplivam u bajkerske vode. Trenutno sam u procesu polaganja za A kategoriju, ostalo mi je samo da polozim voznju (sl. nedelje), ostalo sam zavrsio. Videh da ovde ima dosta iskusnijih kolega, pa rekoh da se raspitam da li postoji neko ko bi mogao da mi da neki savet oko kupovine. Pogledao sam ceo youtube i procitao sve forume na ovu temu, ali ipak, ziva rec je nesto drugo. Odlucio sam da kupim motor, ali bukvalno nikakvog iskustva nemam. Do sada sam vozio samo Bandita 650 iz devedeset i neke (autoskola) i probao kineskog copera od drugara. Ni jedan od njih mi ne odgovara u potpunosti. Visok sam 1.85 i tezak nesto preko 0,1 tone, tako da bih se odlucio za nesto vece. Po izgledu i poziciji sedenja, a i na osnovu iskustava koje sam video da ljudi slicnih gabarita imaju, nekako mi se od mnogih izdvojila Kawa ZZR 500/600. Videh da je do skoro bio aktivan jedan oglas ovde na forumu, ali je covek odustao od prodaje. Ako neko ima vremena i volje da se vidi samnom da porazgovaramo i da pogledam po koji motor, cisto da znam sta mi odgovara. Drugacije je kad se na masinu sedne i pogleda uzivo nego gledati na ekranu. Unapred zahvalan, Nikola 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_S 9 Napisano Maj 31, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da ti pomognem puno oko odabira motora, možda kada bi te zanimalo nešto slično kao što ja vozim. Ja sam od početka rešila da krivim kičmu, radujem se kad vidim moju zujalicu iako je vozim na švaler gas. Veoma koristan sajt, pogledaj kad imaš vremena. https://cycle-ergo.com/ Sigurna sam da ovde ima puno kolega koji će ti izaći u susret, a na kraju će samo da ti se kaže. Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_S 9 Napisano Maj 31, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Ummmm, da ovaj sajt je zapravo veoma koristan Dobro ti stoji tvoja zujalica. Postujem to sto je vozis na svaler gas. Imam utisak da cu i ja biti takav, nisam bas lud za brzinom. Ako se bude ukazala prilika, mozemo se nekad videti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nikola_S je napisao: Hvala na odgovoru. Ummmm, da ovaj sajt je zapravo veoma koristan Dobro ti stoji tvoja zujalica. Postujem to sto je vozis na svaler gas. Imam utisak da cu i ja biti takav, nisam bas lud za brzinom. Ako se bude ukazala prilika, mozemo se nekad videti. Hvala! Uzmi u obzir da su na sajtu postavljene fabričke visine sedišta (što takođe možeš da promeniš), moja Honda je za neki centimetar niža nego što tamo piše. Ako jula budem išla na MAD kamp svakako prolazim pored Smedereva pa možemo da se čujemo, treba sa još jednim drugarom da se vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_S 9 Napisano Maj 31, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alexandra995 je napisao: Hvala! Uzmi u obzir da su na sajtu postavljene fabričke visine sedišta (što takođe možeš da promeniš), moja Honda je za neki centimetar niža nego što tamo piše. Ako jula budem išla na MAD kamp svakako prolazim pored Smedereva pa možemo da se čujemo, treba sa još jednim drugarom da se vidim. Da, da, u kontaktu smo. Pisi slobodno, iskombinovacemo se sigurno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Jun 1, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 5, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Jun 6, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...