blackmore 1372 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kvari aerodinamiku za vožnju po gradu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Jul 29, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off topic.. da li je na prodaju? Pre 8 sati, blackmore je napisao: Ko nema pare??? Doduše stoji upakovan još uvek, nikad korišćen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Sharky - Alex je napisao: Mi cemo da otvorimo temu “spori putopisi” И ја ћу у ту тему Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, petar_lord je napisao: Mali off topic.. da li je na prodaju? Nije, u planu je da ga montiram uskoro kad krenem na neki duži put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Jul 29, 2022 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Do Subotice? Pola kofera antidepresiva.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5425 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, ZoraNS said: Do Subotice? Pola kofera antidepresiva.... Kad krenes od bga kolima do su, brzo se stize, al kad krenes motorom, ne daj boze. Nikad stici, kao da zivim na kraj sveta a ne 180km od bga. Proletos isao autoputem od cacka do kuce (subotice), to mi je valjda bilo najduze putovanje u zivotu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2520 Napisano Jul 30, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li i vama ali meni onaj deo kad se spustim sa Rudnika Ibarskom pa do Orlovače nikako da odvozam. Ono malo kilometara a čini mi se večnost prođe dok ne uđem u Beograd. A ne vozim sporo, obilazim šta mogu. To mi je i žena potvrdila bilo motorom ili kolima nikako stići. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drmilan_ je napisao: Kad krenes od bga kolima do su, brzo se stize, al kad krenes motorom, ne daj boze. Nikad stici, kao da zivim na kraj sveta a ne 180km od bga. Proletos isao autoputem od cacka do kuce (subotice), to mi je valjda bilo najduze putovanje u zivotu Da, setio sam se tebe kada sam ovo pisao... Nisam mislio na SU kao grad (meni se inače jako dopada) nego na vožnju do SU i po Vojvodini. Nedavno sam se vratio sa juga Srbije (Kopaonik i okolina, Tutin, Pešter, Sjenica...) i ovo kod nas je za vožnju stvarno za kofer antidepresiva. Razmišljam ozbiljno da si obezbedim nešto dole na jugu i da "treće doba" provedem tamo u predivnom okruženju i sjajnim ljudima - ako ne cele godine onda barem polovinu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5425 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan ma znam, zato i nisam vozio motor u zadnje vreme, nemam zelju nigde, videcemo kako ce sad ici sa bevom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drmilan_ je napisao: ma znam, zato i nisam vozio motor u zadnje vreme, nemam zelju nigde, videcemo kako ce sad ici sa bevom. Kad se završi brza pruga do SU, tebi je najbolje rešenje da držiš motor negde u BG. Dođeš vozom u BG i onda motorom južno na uživanje u vožnji. Ja sam pre par nedelja išao novim vozom NS-BG (stvarno pichi) pa sam se raspitivao da li ima mogućnost prevoza motora do Niša. Na žalost nema, inače bi to bilo odlično rešenje ako se ide u Makedoniju, Grčku, Bugarsku, Tursku... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7782 Napisano Jul 31, 2022 Solo Rider, 3088 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ја задње три године у ЦГ ставим мотор на приколицу и онда тамо уздуж и попреко. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2520 Napisano Jul 31, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uskoro sedam sa ženom i malo krivinarenja Avala, Kosmaj, Topola, Rudnik. Ručak u Glumcu . Ako se vidimo mašite, slabo vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7767 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM Srećan put, pazi na "zmijice" od katrana po Avalskom, 'oće da vrca motor. Put posle do Rudnika je top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5065 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, ZEMZEM je napisao: Ja uskoro sedam sa ženom i malo krivinarenja Avala, Kosmaj, Topola, Rudnik. Ručak u Glumcu . Ako se vidimo mašite, slabo vidim Dosadila ti kota? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2520 Napisano Jul 31, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Znam skoro sam vozio, hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2520 Napisano Jul 31, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bole37 je napisao: Dosadila ti kota? Malo promena, lep ambijent i dobra klopa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7767 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Krug po lokalu, trač partija, pa gajbama... @djuraz 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano Avgust 17, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bilo, chill vecernja voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4507 Napisano Avgust 18, 2022 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Što mi se šunjate 50m od zgrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7767 Napisano Avgust 18, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo zaseli da odmorimo i obrnemo priču, a i blizo kuća nam je bilo. Pridruži se vožnji sledeći put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7767 Napisano Avgust 19, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ko želi da pokisne na motoru večeras sa još 3 budale. @blackmore @djuraz i ja na čelu. NIS pumpa, Dzona Kenedija, 21:30h. Vožnja u nepoznatom pravcu.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7767 Napisano Avgust 19, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sve nas je više Kišo, jbse! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 19, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kiša nas malo poremetila, a taman smo uhvatili zalet! (do 50km/h, naravno) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7767 Napisano Avgust 19, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetno odvozanih 15km. U dobrom društvu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5840 Napisano Avgust 20, 2022 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo jako! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...