Krmco 2608 Napisano Jul 9, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao ima 20 dana, a drugi stiže tek prvog septembra.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5065 Napisano Jul 9, 2022 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Cisto evo moj broj 0646825522. Ovi Ercovi neka potvrde mesto i vreme randevua, a moze i Dare da mi posalje number. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Jul 9, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Где год хоћете, свеједно. Нешто не знам кафане по Дивчибарама. И ја ћу вероватно око 9-10h ка горе па Вас чекам. Ево и мог броја 0643664959 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Jul 9, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Priključio bih se i ja, ako ne smetam... Promenio Jul 10, 2022 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Jul 9, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Blaza je napisao: Priključio bih se i ja, ako ne smetam... Ај Блажо не зезај. Само види где се окупљају Београђани. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Jul 10, 2022 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, mislio sam na šalu, zaboravio sam smeška da stavim ! Rešeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5065 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa mala ali odabrana...Boki otisao u svaleraciju... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5065 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ode sajla...Ovaj David sa ovim krs yracerom... mislim stvarnooo... Sredili za 5 min i nastavili do sledece kafane... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9662 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan .Послато са M2004J19C помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5065 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Napali pecenje u Lajkovcu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9662 Napisano Jul 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са M2004J19C помоћу Тапатока Promenio Jul 10, 2022 član bajker71 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5065 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16368 Napisano Jul 10, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2314 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5065 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, BokyBoy je napisao: Ti bas zaglavio... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7181 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bole37 said: Napali pecenje u Lajkovcu. Ne dajte se junaci!! Izdržite, nema predaje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Jul 10, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pravo zadovoljstvo upoznati i druziti se sa forumasima, vrhunski proveden dan, fantasticna klopa, ovo treba cesce da se praktikuje. Zdesna na levo: @Blaza,@Bole37(i njegova lepsa polovina), @gavrela,@Marko05, @bajker71, @davidloki i @DarkoČa ko je gladan nek ne otvara spoiler Promenio Jul 10, 2022 član gavrela 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16368 Napisano Jul 10, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2314 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Takodje zadovoljstvo upoznati nove forumase i provozati se sa njima, bilo extra... bilo lepo pratiti Boleta na GSu po krivinama do gore, zao mi je sto sam morao da odem da zavrsim neke privatne stvari pa se nismo vratili zajedno za BG ali nema veze, bice prilike. Dobar put, sem onih radova, dobre krivine, opeglao sam ih u povratku muski, samo klizav asfalt kod Mionice u pm. vrti Kawa zadnji tocak na naglo odvrtanje gasa cak i u trecoj. Ibarska prazna, milina... puuuun gas do BGa, da se stigne pre kise. Super dan, super drustvo, jedva cekam ponovo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Jul 10, 2022 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gavrela je napisao: Pravo zadovoljstvo upoznati i druziti se sa forumasima, vrhunski proveden dan, fantasticka klopa, ovo treba cesce da se praktikuje. Zdesna na levo: @Blaza,@Bole37(i njegova lepsa polovina), @gavrela,@Marko05, @bajker71, @davidloki i @DarkoČa ko je gladan nek ne otvara spoiler Prikaži sakriveni tekst Drago mi je da sam bio deo današnjeg druženja.... Upoznao ekipu sa foruma, nešto novo naučio, lepo se provozali...sve je bilo extra ! Hvala !!! 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5065 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Jbt al sam pohoreosunce mu zarko... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jul 10, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan I sa moje strane veliko zadovoljstvo biti deo današnjeg druženja. Upoznao dosta kolega sa foruma, saznao ko se krije iz kojeg nickname-a Sve se više uveravam da svaki dan sa sobom nosi velike uspomene. Pored odlične vožnje, zanimljivog razgovora i vrhunske hrane, ovaj dan je obeležen i malim pehom na mom motoru, a to je pucanje sajle kvačila. To se ukratko desilo ovako. Krenuli sa Divčibara i uputili se ka pečenjari kod Mionice. Nakon par dobrih levih i desnih krivina, odjednom se čuje CAK. Osećam da ručica kvačila više nema nikakvu ulogu. Polako se zaustavljam. Bitna stvar je kolega iza mene. Na GS-u, kruzira. Gleda svoj bivši motor. Ako niste pogodili ko je, da malo pomognem Ja za divno čudo u tom trenutku i dalje vrlo dobro raspoložen. To je taj osećaj pozitivne atmosfere kada ste okruženi dobrim ljudima. Znam da ispod sedišta imam dve rezervne sajle i različite nastavke, siguran sam da ćemo nešto iskombinovati. Polako spuštam motor do prvog bezbednog proširenja gde se i zaustavljamo. Pristupamo rešavanju zadataka. U tom trenutku na terenu imamo: Iskustvo Znanje Mladost I tri vozača GS-a Neko se bavio rešavanjem problematike, a neko je konstantno pričao o mirisu pečenja, znaš ono što smo jeli na kajmaku, jel krećemo uskoro, i tako to Vrlo brzo rešavamo sajlu, i to poprilično dobrim rešenjem. Pitate se kako smo do njega došli? Stvar je jasna. Ruke je umešao Tradicional Tibetian Usui Teacher Nastavak puta protekao je bez ikakvih problema. Još jednom veliko hvala svim kolegama na strpljenju i pomoći. Neki smo naučili nešto novo, neki potvrdili znanje, a neko je radio popravni jer je već ovu sajlu menjao prošle godine na istom motoru @Bole37 Sve ovo je teško opisati rečima, ali ipak vredi pokušati. U tako dobroj atmosferi, kolegi kome jagnjetina "smrdi" ipak je počela da "miriše" @bajker71 Od dragog Saleta i njegove lepše polovine dobijam i poklon: Hvala vam na tome. Nadam se da ova tema polako prelazi u Počeli smo da se družimo. Do sledećeg okupljanja, veliki pozdrav. Promenio Jul 10, 2022 član davidloki 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Jul 10, 2022 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo @davidloki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Novi Sad 26 Napisano Jul 10, 2022 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty Yp400-2007 | Dl 1000 V strom 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Nadam se da ću se priključiti nekom sledećem druženju/vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Jul 10, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan bas lepo sto ste se okupili-provozali,hteo sam i ja al kad sam video da je sa vama @marko 05 onda sam otisao na drugu stranu.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ево и ја да се огласим, пошто тек сад стигох кући. Нажалост немам слика, јер ми је толико било добро да ми није ни пало на памет коју да "опалим". Поред ових бараба што се знамо, било ми је велико задовољство упознати нашег пустолова @davidloki, најјачу зелену каву у Србији а и шире @BokyBoy и коначно се срести са @Blaza. Велико хвала екипи за овакав дан, легао ми је к'о будали шамар, након два дана у шестој брзини. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Jul 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, dejan-bandit1200 je napisao: bas lepo sto ste se okupili-provozali,hteo sam i ja al kad sam video da je sa vama @marko 05 onda sam otisao na drugu stranu.... Молим администрацију да блокирају ове ботове... Деда, деда... знам да ти је жао што се ниси возио са нама. Promenio Jul 10, 2022 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...