Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam Dzolaja,nego cini mi se da se malo duze kuliram(nigde kraja)!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 23, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Oladi malo,ne zaleci se. Tvoj motor je tip-top za sledecu sezonu, a sta god da uzmes i doplatis mraces da puknes i na lancu,gumama,servisu... ,a to znaci jos 500e minimum. Polako,pa sta i da ga vozis i ovu sezonu ?? Zivot jeste kratak ali ne bas toliko ;) !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 24, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Doco znam da si potpuno upravu,i postujem savete i kritike starijih i iskusnih bajkera(a ti to sigurno jesi),mom motoru stvarno nista ne fali,mada kad vidim nesto sto mi se mnogo svidja(a to je vfr 800)iskljuci mi se razmsljanje!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan U bre Deki ,daj da prodam neku zemlju da ti pozajmim kad ti toliko gori ;) Salim se naravno,samo hocu da kazem da kad god sam hteo sto pre da zamenim motor jer mi je dosadio toliko da ne mogu da sednem na njega uvek sam se zajebao i zalio za starim motorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Dzolaja prijatelju da ti iskreno kazem vise i ne gori,to za cim sam ja bio odlepio je prodato,nego svrbe me pare koje sam spremio da doplatim za VFR 800!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Deki a sta si ti to hteo pa je prodato ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Hteo je taj sto si ti kupio!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan E JBG Cim bude lepse vreme doteracu mu ga da se provoza, bar toliko mogu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da postavis neku sliku, da vidimo sta si to kupio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Bar toliko mogu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Deki,ti bi nesto ovako! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Motor nije na prodaju samo malo mucim Dekija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo ne znam ko treba da casti ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Deki javi seeeeeeeeeeeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pero ovo od tebe nisam ocekivao(e otezavaj mi jos vise) ;D,a Dzolaja samo da znas da se nismo jos konacno dogovorili(ostalo je da ja vidim sta cu ja da kupim ako prodam moj motor),ali popicemo ti i ja nesto kako god da okrenes!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pero ovo od tebe nisam ocekivao(e otezavaj mi jos vise) ;D,a Dzolaja samo da znas da se nismo jos konacno dogovorili(ostalo je da ja vidim sta cu ja da kupim ako prodam moj motor),ali popicemo ti i ja nesto kako god da okrenes!! A ja rekoh svrseno :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Deki izvini,malo sam se salio da osvezim temu. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma Pero prijatelju i hvala ti sto mi ti i ostali vlasnici saljete slike VFR-a,jer me sve vise podsticete da mi ne padne napamet da kupim drugi motor jer VFR-a kod nas ima bas malo i nemam bas sta da kupim!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan e onaj crvendac sa koferima je skroz sexyyyyyy :o ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moram da uradim pre Dekija ;D PRODATOOOOOOOOOOO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !!!! A sad Juris na VFR-a !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...