Milija 27 Napisano Maj 23, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,od pre neki dan sam vlasnik sprint prince 125 i mogu vam reci da sam zadovoljan sa njim ,to je moj prvi utisak.Motor je presao 8000km i izgleda odlicno s obzirom da je 2008 god.Ovo mi je prvi motor i polako ucim da vozim,ali mi se sinoc desio kvar.Motor je usred voznje izgubio kratko svetlo i stadoh da vidim sta je ugasio ga i kraj.Potpuno mrtav nema struje apsolutno nigde,kontakt lampice svetla starter Ama bas nista,al zacudo na gurku upali.Prvo mi je bilo da je akumulator jer vozim auto 25god i malo se razumem ali akumulator 12,9 v znaci pun.Kad ga upalim na gurku radi apsolutno sve osim onoga kratkog svetla,a ovako kao da nema akumulator uopšte.Kleme stegnute dobro .Da li ima neki osigurac koji je crkao,mozda kontakt brava,neka zica spala nemam pojma a ne BiH da sve cackam da ga ne pokvari Jos vise.Ako je neko imao isti problem ili sličan ili zna sta bi moglo biti ili zna nekog majstora za Kineze na NBG neka javi Hvala na prijemu u grupu i veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4606 Napisano Maj 23, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se isto desilo na Hondi i regler je bio problem (motor je izvuko svu struju iz akumulatora, regler ga nije punio), za svaki slučaj sačekaj da ti se neko iskusan javi. Ranije smo na Spiritu imali problem (GY6 50cc) da nam gori sijalica u faru, ali kad smo promenili grlo rešili smo problem. Pamtim da smo više puta i reglere i CDI (iz drugih razloga) menjali. Pitaj @zika56, on je meni sredio regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milija 27 Napisano Maj 23, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Alexandra995 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Maj 23, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 opcije: otisao akumulator bez najave(desava se), crkao osigurac iz nekog razloga(ili izgubio kontakt), ili regler/namotaji, kako je koleginica rekla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milija 27 Napisano Maj 23, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator je ok 12,9 sad sam merio,osigurac ne znam de se nalazi ili ovo treće,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Maj 23, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadji gde se nalazi i proveri i masu takodje. Nije trece ukoliko je napon takav, akumulator je punio a nije bitno za paljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milija 27 Napisano Maj 23, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Proveriću danas osigurač i da li je masa dobra pa javljam, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milija 27 Napisano Maj 23, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Resen problem,osigurač kod akumulatora 15a,zamenjen i radi kao nov.Zahvaljujem svima na savetima i pomoći Veliki pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...