Snake 06 7 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Owako stoje stwari: Studiram u Bg-u,stanujem owde,i zbog brojnih wikend obaweza mi je potreban auto. U zamenu za isti dajem swoju Yamahu FZR1000EXUP,ptakodje moze i za kesh, ali wishe bi mi odgowarao auto. Motor je preshao 23,000km, '91 god. now lanac i lanchanici, akrapowich (opasan zwuk),nije registrowan ali je nash motor (nije stranac). Malo je izgreban sa lewe strane,ali nije lupan. Sa owog foruma motor znaju Brrrka, RAJA, a i Carlos je imao prilike da chuje izlaganje moje mame o motoru i njenom ''presecanju swaki put kad me chuje na 2-3 km od qce'' Ceena je 2,500 ali nije fixna,znnachi dolazi u obzir swe do te cene. Prednost Gof 2 dizel ili GTI sa plinom (a i ne mora plin) i GSi,mada ako neko ponudi i wishe. . .. Znam da wolite mmoju makinu,ne shtedite se. Br. 064/301-50-05. Weliki pozdraw. A,da, bio sam u Brno letos. . . Shta mislite shto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...