Daki 302 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan E a bas smo se pitali staovaj radi sa nasim retrovizorima. Ja sam onaj pozadi, ceka u kolima, a Nikola je iza krivine trazi retrovizore, kad ono Alex se zajebava sa njima ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da je kolima udobnije..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E a bas smo se pitali staovaj radi sa nasim retrovizorima. Ja sam onaj pozadi, ceka u kolima, a Nikola je iza krivine trazi retrovizore, kad ono Alex se zajebava sa njima ;D ;D ;D ;D E ovaj Alexa, pa kad cemo stignemo do Tajlanda ovako!?!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...