Kenikv 2 Napisano Maj 12, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Beranovac Motocikl: Yamaha tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dragi moji bajkeri i hvala vam za prijem. Ja sam Keni iz Kraljeva Beranovac (48 g), 175 visina i oko 95 tezina i nov sam medju dvotockasima, imam nesto iskustva sa starijim malim motorima tipa Tomos i MZ,Jawa i Yamaha tenere i skuterima ali sam sad ozbiljno resen da postanem bajker u pravom smislu reci.Nameravam uskoro kupiti veci jaci motor jer sam tenere prodao i ovde sam da bih uz vasu pomoc i druzenje dosao do prave stvari kao i da saznam jos mnogo lepih stvari koje bajk nosi a i da upoznam dobre bajkere i sve te lepe stvari. Radujem se saznanjima i buducem druzenju. Da postavim i temu na pocetku i nadam se dobrim komentarima i savetima : 1. Vozac sam pocetnik ali volim enduro- touring svet i duza putovanja. 2. Motori po mojem izboru od 2005 do 2008 g. a vas odgovor i obrazlozenje bi bilo: A- Yamaha tenere B- bmw 650gs C- yamaha fjr 1300 D- suzuki v strom 650 E- yamaha xt 660 Ovo su neki moji izbori motora za koje mislim i volim da ih imam,izbor nije lak i znam da svaki ima svoju draz i pricu a i cenu pa vas molim za malo saveta i preporuku oko izbora, odnos cena / ulozeno kao i oko odrzavanja i registacije 3.ako bi bili ljubazni i imate neki moguci kontakt za jos neke info vezane za moguci uvoz iz inostranstva . Hvala vam unapred za odgovore, savete i preporuke . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Maj 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupi FJR, Keni. Promenio Maj 12, 2022 član Jupiter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kenikv 2 Napisano Maj 12, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Beranovac Motocikl: Yamaha tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu Jupiteru, svidja mi se fjr samo je malo jak mozda za pocetak ili se varam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Maj 13, 2022 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Onda ga izbaci i kupi BMW sa jednim cilindrom, ako je to taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Maj 13, 2022 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kako li je taj FJR ušao u izbor, totalno drugačiji od ostalih kandidata? Od navedenih Vstrom 650 najbolji izbor, još bolje bi bilo Vstrom 1000. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kenikv 2 Napisano Maj 13, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Beranovac Motocikl: Yamaha tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu i sugestiji Fjr neznam kako na listi ali volim videti taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10294 Napisano Maj 14, 2022 Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao. Volim i ja fjr, poznajem dvoje što su kupili prošle godine, i baš su zadovoljni. A šta posle, kad ga izgustiraš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...