Boki89 2 Napisano Maj 10, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Nexus 500, Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Zovem se Bojan, zivim u Beogradu, a inace sam iz Kraljeva. Pre dva meseca sam polozio za A kategoriju, i kupio svoj prvi maxi skuter. U pitanju je Gilera Nexus 500. Posto sam nov u svetu motora, bio bih vam zahvalan ako biste mi preporucili neki servis za odrzavanje motora. Veliki pozdrav za sve :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, došao si na pravo mesto :-) Ovde će ti biti veći problem da nađeš majstora koji ima vremena. Srećno. Kolege će ti sigurno dati par korisnih saveta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki89 2 Napisano Maj 10, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Nexus 500, Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti :-) ma neko ce naci vreme i za Gileru :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo i dobro došao, sugrađanine i imenjače.Neka ti je sa srećom polaganje i ponavljanje :-)Leeep je Nexus.Nadam se da će ti biti zanimljivo u ovoj zajednici.Za skuter bih birao Darka Satelisa (član foruma, primetićeš ga već) ili Pavla sa "25.maja" (ako ti trebaju kontakti -javi).Ima verovatno još dobrih majstora, ali ja podelih ono što mi je u znanju.Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki89 2 Napisano Maj 10, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Nexus 500, Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno zemljace :-) Ako te ne mrzi, posalji mi kontakte. Bas sad citam neku temu kako je Satelis sredjivao nekog Nexusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9611 Napisano Maj 14, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki89 2 Napisano Maj 14, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Nexus 500, Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Blaza je napisao: Pozdrav, i dobrodošao ! Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...