Vlad87J 8 Napisano Maj 9, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda SH 300i, Kawasaki J300 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима, нов сам члан + нов сам у свету двоточкаша, бар ових моторизованих . Унапред се извуњавам на подужем тексту… Од скоро сам власник горе поменутог из наслова скутера иначе 2008 годиште, јер од прошле године имам дозволу за а2 категорију, иако ми је 35 лета , тек сам 2020. купио први скутер, у питању је била Педа гп од 50 кубика јел те, јер сам тад имао само ам категорију, која ме је лепо служила али је то ипак слаб скутер, и сад сам набавио хонду. Гледајући по нашим форумима јако слабо илити никако нема тема и уопште разговора овом моделу, сад или их има слабо код нас или власници нису кадри да пишу о искуствима са њима.Мене занима да ли има неко ко је био баш власник хонде сх300и и каква су му искуства. И сви савети о скутеру и вожњи, опреми и свему осталом што прати двоточкаше, су добродошли. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 9, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Prebacio sam temu u odeljak o maxiskuterima jer joj je tu i mesto. Odlicna masina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlad87J 8 Napisano Maj 9, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda SH 300i, Kawasaki J300 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Hvala. Nov sam u svemu ovome, pedu sam vozio i po kisi, minusu. Ali ona isla 60-65 km/h max, a sa ovim toliko idem posle 3-4 sekunde Videćemo kako ću sa ovim kad zahladni. Ovaj vizir mi dosta znači, i grejači ručica… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18670 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Vlad87J je napisao: Поздрав свима, нов сам члан + нов сам у свету двоточкаша, бар ових моторизованих . Унапред се извуњавам на подужем тексту… Од скоро сам власник горе поменутог из наслова скутера иначе 2008 годиште, јер од прошле године имам дозволу за а2 категорију, иако ми је 35 лета , тек сам 2020. купио први скутер, у питању је била Педа гп од 50 кубика јел те, јер сам тад имао само ам категорију, која ме је лепо служила али је то ипак слаб скутер, и сад сам набавио хонду. Гледајући по нашим форумима јако слабо илити никако нема тема и уопште разговора овом моделу, сад или их има слабо код нас или власници нису кадри да пишу о искуствима са њима.Мене занима да ли има неко ко је био баш власник хонде сх300и и каква су му искуства. И сви савети о скутеру и вожњи, опреми и свему осталом што прати двоточкаше, су добродошли. Kupio si najbolji Maxi-skuter. Nije đabe najprodavaniji skuter u Italiji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Maj 10, 2022 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zbunjen, kako je SH Maxi skuter, tj. Kako se kvalifikuju uopšte skuteri? Čim je preko 125, tretira se kso Maxi? @Vlad, čestitke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 10, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ima 300 ccm sigurno nije redovan skuter... Oblikom jos i da ali je veci, ima vise mesta za smestaj, registrovan je za dvoje, ide preko zakonskih ogranicenja, ima vece tockove. Mada ima i skutera sa vecim tockovima ali recimo da dimenzije, snaga agregata, brzina koju postize, uglavnom karakterise maxi skutere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4977 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 3745 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, prebaci onda i Sym Citycom temu. I njemu je mesto među maxijima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 10, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sa' cu da vidim EDIT: prebaceno. Promenio Maj 10, 2022 član alexanto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Maj 10, 2022 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Poz,koliko si platio Hondu? I ja mjerkam jednu 2008 za oko 1500 e+ reg.?! Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlad87J 8 Napisano Maj 10, 2022 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda SH 300i, Kawasaki J300 Prijavi odgovor kao problematičan @alagor2000@gmail.com Pozdrav, ja sam malo jace dao, 2100 € + 21000 din za registraciju. Promenio Maj 10, 2022 član Vlad87J Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Maj 10, 2022 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan @alagor2000@gmail.com Pozdrav, ja sam malo jace dao, 2100 € + 21000 din za registraciju.I kakvi su ti utisci? Kako koci? To mi je jedna od vaznijih stavki? Honda SH 300 A - OLX.ba WWW.OLX.BA Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlad87J 8 Napisano Maj 10, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda SH 300i, Kawasaki J300 Prijavi odgovor kao problematičan @alagor2000@gmail.com Sto se tice utisaka, prezadovoljan sam, jako dobro povlaci, bukvalno za 3-4 sekunde sam vec na 60, sto se tice kocenja i tu sam zadovoljan,nemam nikakvih zamerki.Jako je dobar skuter i po gradu se vrlo lako provlacis sa njim izmedju kola,agilan je. Sad nekima se ne svidja zbog polozaja sedenja i kako ti noge stoje, ali meni je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...