Jump to content

Moto Zajednica

Tank torba Givi ST603

Recommended Posts

  • Drug član, 1241 postova
  • Lokacija: Niš
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2

Na prodaju tank torba sa Givi tank lock sistemom za brzo kačenje i skidanje. Torba je gotovo kao nova, korišćena na svega nekoliko dužih vožnji. Zapremina je 15L, ali je torba i proširiva. 

 

Torba je od čvrstog materijala, unutrašnjost ima dva mrežicom odvojena dela, a ima i džep sa providnim slojem na gornjem delu, tako da se telefon može koristiti kao navigacija u vožnji. Postoji i otvor za kabl za napajanje/punjenje uređaja u torbi. Uz torbu ide kišna navlaka i kaiš za nošenje preko ramena. 

 

Uz torbu ide i prsten na koji se torba kači i koji se montira na motocikl. Deo koji služi za pričvršćivanje torbe odgovara svim Givi torbama sa tank lock sistemom, dok se metalni deo kojim se tank lock prsten pričvršćuje razlikuje od motora do motora, zavisno od rasporeda šrafova na otvoru rezervoara, i on se kupuje odvojeno. Konkretno ovaj koji ide uz torbu ima oznaku BF11, i po specifikaciji odgovara odgovara mahom KTM Adventure, BMW GS i Ducati Multistrada modelima. Ja sam ga bez problema montirao i na Yamaha Tracer 700.

 

Cena nove je trenutno oko 14 000 dinara, dok prsten za montažu ide za oko 10-20€, pa mislim da je cena od 10 000 dinara korektna.

 

Torbu je moguće pogledati u Nišu. Kontakt telefon: 0643628612

 

Slike je moguće videti u oglasu na KP: 

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja