markes 3 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, pre jedno dve godine mi je pukla bocna plastika (stitnik), odmah ispod onog bocnog otvora za vazduh. Krpio sam je lemilicom i tako mi je izdrzala do sad. Cuo sam da to treba da se krpi sa onom kompozitnom mrezicom i lepkom, a ne ovako. Da li neko zna kako, sa cim i koliko to kosta? Znaci necu da farbam, samo da zakrpim da drzi. Ako je to skupo okrpicu ponovo lemilicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje da nadjes nekog da ti to izvari,nece ni ona mrezica da drzi uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan najbolje da nadjes nekog da ti to izvari,nece ni ona mrezica da drzi uvek Pa to sam ja vario, tako da mi to nije problem, samo hocu da vidim da li je izvodljivo da to okrpim na drugi nacin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan kako si vario cime,imam ja drugara koji ima aparat za varenje plastike i kad izvari nema sanse da popusti vise, kao da je izjedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Varenje plastike nije bauk ,samo treba imati alat(leister fen i odgovarajuce elektrode). i malo iskustva.Ovo je jedini nacin da se plastika kvalitetno sastavi, svi ostali pokusaji ,poliester ,mrezice i sl. su kratkog vijeka. To moze da urad ibilo koji varilac plastike, a posle na obradu kod farbara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, pre jedno dve godine mi je pukla bocna plastika (stitnik), odmah ispod onog bocnog otvora za vazduh. Krpio sam je lemilicom i tako mi je izdrzala do sad. Cuo sam da to treba da se krpi sa onom kompozitnom mrezicom i lepkom, a ne ovako. Da li neko zna kako, sa cim i koliko to kosta? Znaci necu da farbam, samo da zakrpim da drzi. Ako je to skupo okrpicu ponovo lemilicom. A ti se lepo javi nasem drugu Brrki i zarvsis posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2108 Napisano Novembar 27, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo za nekog "Padobranca" u bg-u, radio mom bratu drzace farova i branik na kolima. Ebe kevu kako radi, a nije ni bilo skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako si vario cime,imam ja drugara koji ima aparat za varenje plastike i kad izvari nema sanse da popusti vise, kao da je izjedno Lemilicom za kalaj, sa unutrasnje strane izbockas dubine jedno 2mm i na svakih recimo 3, 4mm pratis pukotinu. Onda navuces malo plastike sa strane i zatvoris rupe. Tako sam ja radio i ok je ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa ispalo je ok tada,a sad je opet popustilo,kaz je zavaris aparatom nemislim lemilica pa topljenje plastike,nema sanse vise tu da pukne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrcina 0 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: VRDNIK Prijavi odgovor kao problematičan poz. vidi moj drugar to radi ja sm iz vrdnika a nije skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan U NS-u ima na onom novom bulevaru ,sto spaja kraj "cara lazara "sa "futoskom" servis koji se reklamira ,kao sve vrste popravke plastike(cak i prave neke tuning delove a'l za kola" nemogu da se setim kako se firma zove,ali kada se dodje do kraja "bul cara laze" u smeru telepa skrenese desno na taj novi bulevar i odnma posle nekih stotinjak metara ,velika plava reklama sa belim slovima"popravka svih vrsta plasticnih delova...blabla".A u temerinu u MCM,motorsu vare plastiku ,super kvalitetno mislim da rade i farbanje(ono super kvalitetno,to oni kazu,ja nisam jos imao prilike,srecom,da mi treba krpljenje plastike,ali neznaci da mi nece trebati,sto'no kaze jedan nas forumas"postoje dve vrste biker-a,oni koji su barem jednom pali,i oni koji ce tek da padnu"znaci samo pitanje vremena za skoro svakog od nas(pa stvarno kada se setim,padao sam sa svih motora koje sam imao do sada.osim ovog najnovijeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Brrrka sa foruma... 065/8230921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije daleko sabac javi se,evo ti broj varim aparatom i elektrodama 0652812777 0638326445 a moze i farbanje da ti se zavrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Farbanje i krpljenje plastika: www.minoa.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...