Jump to content

Moto Zajednica

VECTOR iz Horgosa-SUZUKI motori po najnizim cenama za forumase

Recommended Posts

• Drug član, 1714 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Mozda dobijes batine ako te sreca posluzi.

:D :D :D

Ovo me izbacilo iz stolice od smeha, mada svaki dodatni popust je dobro dosao, mada vidim da u susednoj Hrvatskoj najavljuju poskupljenje motocikala koji se prave u Japanu, sto se odnosi pogotovo na Suzuki,Yamahu i Hondu....smrc, smrc

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1460 postova
  • Motocikl: k25

Mozda dobijes batine ako te sreca posluzi.

:D :D :D

Ovo me izbacilo iz stolice od smeha, mada svaki dodatni popust je dobro dosao, mada vidim da u susednoj Hrvatskoj najavljuju poskupljenje motocikala koji se prave u Japanu, sto se odnosi pogotovo na Suzuki,Yamahu i Hondu....smrc, smrc

Onda moram da pazarim KTM ili BMW,sta cu kad se mora nije tesko.  ;D

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Lepa informacija :)

Ima tu jos mesta za popuste. Nadam se da ce konkurencija da ucini svoje. Kvalitet, niza cena i veca prodaja u kracem vremenu (brzi obrt).

Ne verujem da su u Markosu "mutavi".

Bas me interesuje njihov sledeci potez ???

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Khm, khm... Moram i ja da se umesam!  :D

1. Za Vector sam samo dobre stvari cuo i to ne sporim!

2. Konkurencija je cudo, samo ako stavite do znanja da ste ozbiljan kupac. Ja sam tako zimus obisao sva tri dilera i od jednog novosadskog (koji me ne placa da ga reklamiram) dobio motor u dogovorenom roku, U KUTIJI NA KUCNU ADRESU U ZR, gde je na moje oci sklopljen, po ceni nizoj nego sad za ove navedene (a bio je novi model), i jos gratis servis na 1000km.  ;) 

Tako da- dobro se raspitajte pre kupovine sta dobijate za vas novac!  ;)

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

2. Konkurencija je cudo, samo ako stavite do znanja da ste ozbiljan kupac. Ja sam tako zimus obisao sva tri dilera i od jednog novosadskog (koji me ne placa da ga reklamiram) dobio motor u dogovorenom roku, U KUTIJI NA KUCNU ADRESU U ZR, gde je na moje oci sklopljen, po ceni nizoj nego sad za ove navedene (a bio je novi model), i jos gratis servis na 1000km.  ;) 

Novosadski uvoznik (u vreme kad sam kupovao motor) mi je ponudio nepunih 200e popust na cenu od 6.820 (otprilike) ako uplatim unapred motor, i cekam mesec do dva (neodredjeno). Kupio sam u Vector-u za 6.450 sa rokom isporuke od 20 dana, a motor je stigao vec za 15.

Kasnije sam razgovarao sa covekom koji kod novosadskog uvoznika radi porudzbine, i dobio informaciju da je moglo i brze da stigne, i ovako i onako... ali dzaba sve ako treba da gledam u pasulj koji komercijalista ce mi se javiti, i na koga cu naleteti u radnji. Sve u svemu, moja iskustva najgora sa Eurosumarom, novosadjani bolji, ali neorganizovani skroz, 3T racing skroz korektni, ali cene samo 20-30e nize od najskupljih, i Vector, mali, poslovni i najpovoljniji (nadam se da ako prosire posao, nece postati "ozbiljni" kao gorenavedeni).

Sve u svemu, ili si imao puno srece, ili ja nisam delovao kao dovoljno ozbiljan kupac (nisam odneo pare, ali sam trazio da mi posalju predracun za motor cim utvrde rok isporuke).

Ja sam se za ovaj popust (koji se krece od 350, pa do vrtoglavih 2000 evra) prema BJB bratiji fino pomucio, a kao i sve sto radim na ovom forumu i za ovo sam se iscimao od srca, i nije mi zao  :) altruizam, jaca organizam  ;)

Drago mi je za tebe sto si sebi uspeo da obezbedis jos veci popust i povolnjije uslove, al mislim da je jos lepse ako to uspes da sredis i za druge, pa da sreca bude veca  ;)

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ja sam se za ovaj popust (koji se krece od 350, pa do vrtoglavih 2000 evra) prema BJB bratiji fino pomucio, a kao i sve sto radim na ovom forumu i za ovo sam se iscimao od srca, i nije mi zao  :) altruizam, jaca organizam  ;)

Drago mi je za tebe sto si sebi uspeo da obezbedis jos veci popust i povolnjije uslove, al mislim da je jos lepse ako to uspes da sredis i za druge, pa da sreca bude veca  ;)

Uz svo postovanje prema tebi i tvom trudu, moram ovo da naglasim.

Taj popust koji pominjes dobice svako ko pokaze novac, bio on BJB ili ne.  Jednostavno, kraj je godine, lageri su puni a prodaja je stala. Ja cak ocekujem i cene tipa 'daj-sta-das' pred novu godinu. Ovo ti prenosim iz prve ruke, tj. nije varijanta rekli-kazali.

Bilo kako bilo, trgovci IMAJU zaradu na motociklu i jos uvek mogu da sastave ponudu 'koju nemozete odbiti'. Cenkajte se, nije sramota traziti vise za novac koji ste posteno zaradili. Cisto da se zna, malo koji trgovac ce vas pustiti da vratite pare u dzep i odete da pazarite kod konkurencije, pogotovo u ovakvim vremenima.

Taj popust koji pominjes dobice svako ko pokaze novac, bio on BJB ili ne.  Jednostavno, kraj je godine, lageri su puni a prodaja je stala. Ja cak ocekujem i cene tipa 'daj-sta-das' pred novu godinu. Ovo ti prenosim iz prve ruke, tj. nije varijanta rekli-kazali.

Maki, izvini, ali ja pricam o cenama koje su bile u julu ove godine aktuelne... tada sam uplacivao motor, i tada sam V-stroma 650 ABS platio 6.450e, a sada (kraj godine, puni lageri...) kosta 6.390e... tako da ne komentarisem sadasnje cene, vec cene koje su drzali u toku sezone. Mozda sad i moze povoljnije da se dobije od drugih dilera, pouzdano znam da nije moglo ni priblizno ovoj ceni u julu mesecu.

zzz, niko te ne spori, neznam zasto si se nasao prozvanim. Vektor jeste poslovicno najpovoljniji, ali IPAK nije zgoreg pogledati sta ostali kazu, eto ja sam prosao jos bolje.

BTW, zima je pravo vreme za kupovinu nove sprave, preko leta je sezona i prodaja dobro ide pa prodavcima raste sujeta i nepada im na pamet da se odreknu zarade!  >:(

• Drug član, 1372 postova

Kada sam pozvao telefonom ljudi iz Vectora su mi rekli da malog Vstroma nemaju na lageru ali je rok oko 10dana da stigne. Nista se preko telefona ne moze resiti tako da cu morati da idem tamo, tako je naj bolje...

Zbog naglog jačanja japanskog jena koji je u posljednjih tridesetak dana zabilježio uspon od čak 40 % prema domaćoj kuni, generalni uvoznik za Honda motocikle i automobile u RH, tvrtka Ruting d.o.o. biti će primorana u 2009. godini povećati cijene motocikala sukladno rastu jena. 

Ovakav drastičan porast cijena Honda motocikala na domaćem tržištu možemo očekivati zbog trenutnog tečaja jena te informacija da će se japanska valuta i u prvoj polovici 2009. godine zadržati na sličnoj razini. Najveći rast cijena Honda motocikala možemo očekivati za modele koji dolaze iz Japana

izvor www.svijetskutera.com/index.php?f=38&a=774

A posto SUZUKI sve pravi u Japanu o spustanju cena na zalost svih zaljubljenika u japanske motore nema nista, jer po zakonu trzista, cene na zalost odose na gore  :(

• Drug član, 1779 postova

Uz svo postovanje prema tebi i tvom trudu, moram ovo da naglasim.

Bilo kako bilo, trgovci IMAJU zaradu na motociklu i jos uvek mogu da sastave ponudu 'koju nemozete odbiti'. Cenkajte se, nije sramota traziti vise za novac koji ste posteno zaradili. Cisto da se zna, malo koji trgovac ce vas pustiti da vratite pare u dzep i odete da pazarite kod konkurencije, pogotovo u ovakvim vremenima.

Za Atiliu sam cuo jos pre dve godine i tada je imao nize cene od Euro sumara za 500 -1000 eura tako da ovo nije sezonsko pojeftinjenje vec takva poslovna politika ozbiljne firme a Saxitu hvala u svakom slucaju sto je prezentirao svima nama ponudu cisto radi uporedjivanja sa ovim derikozama.

Ne osecam se prozvanim, samo sam puno zivaca pogubio sa nasim "uvoznicima", cak i da zanemarimo cenu, niko nije mogao ni priblizan rok isporuke da mi da, setali su me sa lokala na lokal, prebacivali loptu na kolege... a da ne pricam o tome da nijedan "uvoznik" nije imao nijedan jedini primerak za videti uzivo, osim jedan komad bez ABS-a u Novom Sadu, koji je ponosni prodavac upalio i turirao da bi mi pokazao kako to lepo radi  :o

Ja vise drzim do poslovnosti nego do cene, realno sam prilicno malo ustedeo kad uracunam dva odlaska do Horgosa (samo gorivo i putarine oko 100e), tj. usteda mi je bila ispod 300e, ali sam se bar osecao kao kupac... ljudi su se potrudili da mi prodaju motor... nisu rekli "javite se da 15-ak dana, tad bi trebalo da imamo informaciju kad bi mogli da isporucimo", vec su mi u roku od tih 15 dana motor i isporucili.

@Dimac: Mozes i telefonom da odradis kad budu imali motor na lageru (trazis da ti posalju predracun, uplatis, i odes po motor), ali ako zelis da rezervises motor, moraces da odes do njih da ostavis kaparu, a sto se roka isporuke tice, meni je stigao nedelju dana pre roka koji su mi dali.

EDIT: i 3T racing je bio prilicno poslovan, brzo sam dobio informacije o cenama i roku isporuke, jedino sto mi nije odgovarao rok isporuke i sto je bila visa cena, ali poslovnost dosta iznad "najvecih" uvoznika.

• Drug član, 2265 postova

Zbog naglog jačanja japanskog jena koji je u posljednjih tridesetak dana zabilježio uspon od čak 40 % prema domaćoj kuni, generalni uvoznik za Honda motocikle i automobile u RH, tvrtka Ruting d.o.o. biti će primorana u 2009. godini povećati cijene motocikala sukladno rastu jena. 

Ovakav drastičan porast cijena Honda motocikala na domaćem tržištu možemo očekivati zbog trenutnog tečaja jena te informacija da će se japanska valuta i u prvoj polovici 2009. godine zadržati na sličnoj razini. Najveći rast cijena Honda motocikala možemo očekivati za modele koji dolaze iz Japana

izvor www.svijetskutera.com/index.php?f=38&a=774

A posto SUZUKI sve pravi u Japanu o spustanju cena na zalost svih zaljubljenika u japanske motore nema nista, jer po zakonu trzista, cene na zalost odose na gore  :(

Koliko sam upucen ni jadan japanski proizvodjac ne pravi motore iskjucivo u Japanu. Iako ce nekim delom verovatno uticati na cene motora, pre bih rekao da ce vecim delom uvoznici da iskoriste tu pricu.

Saxi, svaka cast sto si pomenuo forumdzije u celoj prici, kao i na cenama Vektora koje su zaista pristupacne.

Koliko sam upucen ni jadan japanski proizvodjac ne pravi motore iskjucivo u Japanu. Iako ce nekim delom verovatno uticati na cene motora, pre bih rekao da ce vecim delom uvoznici da iskoriste tu pricu.

Sto se tice Suzukija, on u Japanu pravi sve sem modela manjih skutera koji se sklapaju na Tajvanu i Evropi, a Honda pravi Honda CBR 1000 RR, Honda CBR 600 RR, Honda VFR 800, Honda Shadow 750, Honda Silver Wing 600, Honda Forza 250, Honda DN 01, Honda CB 1300, tako da nam se ne pise dobro sa ovim poskupljenjima.

• Zainteresovan, 655 postova

Sto se tice Suzukija, on u Japanu pravi sve sem modela manjih skutera koji se sklapaju na Tajvanu i Evropi, a Honda pravi Honda CBR 1000 RR, Honda CBR 600 RR, Honda VFR 800, Honda Shadow 750, Honda Silver Wing 600, Honda Forza 250, Honda DN 01, Honda CB 1300, tako da nam se ne pise dobro sa ovim poskupljenjima.

Ovo za suzuki nije tacno

Sto se tice Suzukija, on u Japanu pravi sve sem modela manjih skutera koji se sklapaju na Tajvanu i Evropi

Ovo za suzuki nije tacno

Na Tajvanu se praviskuter FL 125 SDW, u Evropi se pravi GS i GS 500F, Maruder GZ 250, Burgman 200 i 125, a sve ostalo u Japanu...svidjalo se to nama ili ne ;)

Bio sam juce u Horgosu i do Atile....u toku razgovora dopio je fax od Madjara da za porudzbine od iduce godine SUZUKI dize cene  :(

Popust za BJB clanove ce ostati, ali ce cene biti vise u odnosu na sadasnje.

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Bio sam juce u Horgosu i do Atile....u toku razgovora dopio je fax od Madjara da za porudzbine od iduce godine SUZUKI dize cene  :(

Popust za BJB clanove ce ostati, ali ce cene biti vise u odnosu na sadasnje.

Ja se samo pitam da na kraju ne budu oba mađara to davala đuture, vidiš šta se dešava sa auto industrijom

Teško je prognozirati ali sam sumnjičav da će bilo kome 2009-ta biti mnogo bolja od 2008-me

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

Ja se samo pitam da na kraju ne budu oba mađara to davala đuture, vidiš šta se dešava sa auto industrijom

Teško je prognozirati ali sam sumnjičav da će bilo kome 2009-ta biti mnogo bolja od 2008-me

dodje mi da izljubim monitor gde pise ovo djuture... ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja