drtommy 549 Napisano Maj 6, 2022 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za one koji imaju ili su imali dotične motore Pouzdanost, izdržljivost, komotna vožnja u dvoje, stabilnost Potrebno mišljenje vlasnika za ovu kategoriju motora, jer me godine sustigle i treba mi lakši i okretniji motor Cenovni rang do 3000 eura, godište oko 1995 - 2000, kubikaže min. 500 ccm, poželjno od 750 na više Poželjno da je sa kardanom Neki modeli koje gledam su Yamaha Virago 750, 1100 Kawasaki Vulcan 500, 750, 900, 1500 Suzuki Intruder... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan drtommy znači,častićeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Honda Shadow 600, nisam ga imao ali sam hteo da ga imam. Vozio sam nekoliko primeraka, cak mi je i sada top 5 pretraga na YouTube sto se motora tice. Razmisli i o njemu. Nema puno saltanja, 4 brzine. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1292 Napisano Maj 8, 2022 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Stariji modeli Honde Shadow 750 ili 1100, stariji modeli Yamaha Virago 750 ili 1000 (ne 1100), eventualno Kawasaki VN800. Ostalo bih zaboravio. Sve ove modele sam imao po vise komada i servisirao, pa govorim iz prve ruke,pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano Maj 8, 2022 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Pan Evrope čoperi od 500 600 kubika za suvozača će biti blagi užas. Probao sam sa ženom Shadow 600 nekih 100tinak kilometara i ne bih više. Gađaj ove od 750 i veće ako želiš ikakav konfor za suvozača. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 8, 2022 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Guliver je napisao: Posle Pan Evrope čoperi od 500 600 kubika za suvozača će biti blagi užas. Probao sam sa ženom Shadow 600 nekih 100tinak kilometara i ne bih više. Gađaj ove od 750 i veće ako želiš ikakav konfor za suvozača. Toga se i plašim, svi mi izgledaju nekako sitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 8, 2022 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Lukac je napisao: Stariji modeli Honde Shadow 750 ili 1100, stariji modeli Yamaha Virago 750 ili 1000 (ne 1100), eventualno Kawasaki VN800. Ostalo bih zaboravio. Sve ove modele sam imao po vise komada i servisirao, pa govorim iz prve ruke,pozz Ime, imaš li iskustvo sa Kawasaki VN1500, nekako mi izgleda komforniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1292 Napisano Maj 8, 2022 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Naravno prvi modeli sa 4 brzine su tesko sranje riknjavali agregati a i kasniji modeli su imali problem sa uljnim pumpama, od plastike su pa riknu. Jeftini su i preko, stoje na oglasima dugo. Dodji probaj ovu moju Shadow 1100 odusevices se, ako ti je skupa ili velika pitacu moje dobre prijatelje Misu i Antu jel prodaju svoje Virago 750- misi sam ja uvezao zimus motor.oce veci. Mozes me i zvrcnuti pa cu ti objasniti sve godinama smo odrzavali motore MK Road Rockers oni su samo choper (custome) vozili, Promenio Maj 8, 2022 član Lukac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dindash 20 Napisano Maj 17, 2022 U prolazu, 48 postova Lokacija: BiH Motocikl: Suzuki GSF 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobri narode, moze li jedno pitanje, nedavno sam uzeo Yamahu Virago 750 iz 89 godine i potrosnja na 100 kilometara je kruglo 10 litara, moze li mi neko reci ko istu vozi ili je vozio koja je normalna potrosnja, jer za ovaj motor ta potrosnja je jako velika bar po mom misljenju. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 18, 2022 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Dindash je napisao: Pozdrav, dobri narode, moze li jedno pitanje, nedavno sam uzeo Yamahu Virago 750 iz 89 godine i potrosnja na 100 kilometara je kruglo 10 litara, moze li mi neko reci ko istu vozi ili je vozio koja je normalna potrosnja, jer za ovaj motor ta potrosnja je jako velika bar po mom misljenju. Hvala! Na ovom sajtu imaš fabričke karakteristike za sve motore, tako da ti je to najmerodavnija informacija. Sigurno nije normalno da troši toliko https://www.motorcyclespecs.co.za/ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1292 Napisano Maj 22, 2022 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori, kupis dva kita kompletna, nastelujes ventile, filter za vazduh i trebalo bi da ide 5.5 otprilike, pod uslovom da je sa agregatom sve OK, fabricki izduv itd Promenio Maj 22, 2022 član Lukac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 28, 2022 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za totalnog pocetnika visine 172 i oko 80 kg vase misljenje o Hondi vt 500 ,bas mi se svidja taj model iz 80 i nekog godista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Septembar 29, 2022 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Iako volim taj djir motora - mislim da kupovina motora od 40+ godina kao prvi motor totalnom početniku (pretpostavljam da se ne razumiš ni u mehaniku) nije razumna, to je vrića bez dna - sve da ti ga neko i pokloni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 29, 2022 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, overtone je napisao: Iako volim taj djir motora - mislim da kupovina motora od 40+ godina kao prvi motor totalnom početniku (pretpostavljam da se ne razumiš ni u mehaniku) nije razumna, to je vrića bez dna - sve da ti ga neko i pokloni. Sto bi rekli u jednom Sigalovom filmu pretpostavka je majka svih zajeba,u mehaniku se solidno razumem,to mi je i struka ali neradim to ,vozac kamiona sam i u licnom vozno radnom parku imam traktor 76,kombi vw 84 i fiat uno 97,a da ti nepricam do pre par godina gde sam sve proputovao sa cokulom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...