Lukac 1426 Napisano Maj 5, 2022 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Posto Shadow1100 nije prodat ajde da dam i drugi motor u oglase, pa sta ode ostace nesto za voznju. Trophy 1200, model iz Hinklijeve nove fabrike, pravio se od 1995 do 2001 kad je izasao novi model sa ubrizgavanjem i BMW lookom koji mi se uopste ne svidja.Trophy , Daytona (imao ) su agregati koji prelaze bez problema po 300000 i vise milja.uz redovno odrzavanje. Trophy ima jako dobre vozne karakteristike, lagan u odnosu na tadasnje i sadasnje konkurente sa odlicnom zastitom od vetra.Moj je 1997, uvoz Svajcarska, registrovan na mom imenu do 5.5 2023. Uradjeni svi servisi, nove gume, ugradjeni dodatni farovi, merac temp vode sa prekidacem za ventilator, visok touring vizir, Srdjan sediste, gepek za top case itd itd.Napravljeni odstojnici za fabricke bocne kofere (to mu je mana) ukratko sport touring spreman za par stotina hiljada km. Sad je na 33000km, stajao je zadnjih 5-6god. Cifra je 2300e , oce se proda nece vozicemo ga, moze zamena za noviji FJR1300 od 2006 navise (uz moju doplatu).Lukac 064 9760896 Promenio Maj 6, 2022 član Lukac 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1426 Napisano Maj 7, 2022 (promenjeno) onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan [url=https://postimg.cc/HVGVnHJR][/url] Promenio Maj 7, 2022 član Lukac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1426 Napisano Maj 11, 2022 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pitao me neko za rezervne delove, prakticni Englezi su napravili jedno 7-8 modela (ukljucujuci i ovaj Trophy), gde je gomila delova agregata i sasije potpuno ista. Vec par god sam ulogovan na World of Triumph, prodavnicu i govorim iz licnog iskustva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...