rboban 1038 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Rastura se ceo agregat i cepa na pola, velika akcija.... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hm... A je li taj zvuk siguran indikator istrošenosti ili nešto drugo može biti? Motor je prešao 47k km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini previše oko tog zvuka.Nema veze sa kilometražom,jednostavno na nekim primercima se čuje,a na nekima ne.Nacices dosta primera na netu da se ljudi žale na taj zvuk u 6-oj ali nije zabrinjavajuće i ne škodi motoru.Ne otvaraj motor i ne diraj ništa po tom pitanju,stavi sluške u uši i uživaj u vožnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ako je tako. Nekom prilikom ću snimiti zvuk i postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 11, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ne opterecuj se i ne rasturaj motor zbog tog zvizdanja....Ukoliko postane nepodnosljivo onda cepaj na pola.... Ja sam izuzetno osetljiv na sve nus zvuke pri voznji ali nema sanse da otvaram motor zbog malog zvizdanja u 3.oj Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li negde snimak tog zvuka i objašnjenje zašto postoji? Ne verujem da je tako od početka, posebno što nemaju svi taj zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Pokušaj ovde da potražiš: http://www.stromtrooper.com/maintenance-tech-farkles/111089-2005-wee-6th-gear-whine.html http://www.stromtrooper.com/dl650-dl650a-2004-2011/62801-6th-gear-whine.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 12, 2015 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri i prati temperaturu motora, ako nema povećane temperature onda nema ni dodatnog trenja. Pri zameni ulja proveri da nema metalnih opiljaka uz pomoć magneta, a ako nema onda što kaže Milaneze, pojačaj muziku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 14, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Temperatura normalna, a već sam se i navikao tako da... samo po gasu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1262 Napisano Jun 26, 2017 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko nekakvih iskustava sa novijim Stromom od 2014. pa na ovamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Jun 26, 2017 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Šta te zanima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1262 Napisano Jun 27, 2017 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan manje vise sve...kakav je u voznji, kakva je zastita od vetra, potrosnja, odrzavanje, prednosti, mane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Jun 27, 2017 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Taj model za koji se raspituješ se proizvodio u periodu 2011-2016. Nasledio je prvu generaciju koja je bila odličan i popularan motor bez nekih izraženih mana. Na ovom modelu je sve još pomalo unapredjeno i poboljšano. Ništa preterano ali se oseti da je malo ugladjeniji i rafiniraniji motor. Agregat, kočnice, ogibljenje, sve je doradjeno za trunčicu. Imao sam i prethodni model. Vozi se dosta lagano, kao brodić, samo ljuška. Mislim da je alu ram najzaslužniji za to. On nije menjan od 2004, sem zadnje viljuške kojoj je menjana dužina zbog Abs-a. Potrošnja zavisi od zavrtanja, kod mene se kreće od 4,5 - 6 magistralne vožnje, autoput od 5-7 litara. Može on da troši i 3.5 litra, uspeo sam, ali to nije vožnja. Za ovaj model fabrika deklariše 10% manju potrošnju u odnosu na prethodnika, ja nisam to primetio. Rezervoar mu je 20 litara, za 2 litra manji nego pre, možeš preći sa njim od 300 do 500 km. Po meni, 25 litara bi bila odlična zapremina. Zaštita od vetra je dobra, fabrički vizir se podešava po visini u 3 nivoa. Imaš dosta zamenskih vizira. Ja sam stavio Givi Airflow, zadovoljan sam. To su u principu 2 vizira, jedan kliza preko drugog i tu možeš dosta podešavati visinu i tražiti sebi neki optimum. Sedište je veliko i udobno, devojka kaže da je bolje nego na prethodnom modelu. Ja nisam primetio neku razliku. Prelazili smo 1000+ kilometara dnevno, znači odlično je Održavanje je uobičajeno, na 6000km ide ulje i filter, filter vazduha po potrebi. Kod ovog modela dolaze standardno iridijum svećice, trebalo bi da se menjaju na 12000 km. Moj ima trenutno 27000 km i ne planiram da ih menjam još 15-ak hiljada. Ostalo je kao i za svaki drugi motor, zamena prema potrebi. Odličan je za putovanja, solo ili u dvoje, veoma pouzdan, nema nekih izraženih mana. Eto, kočnice bi mogle biti bolje, pogotovo kad se voziš natovaren i sa saputnikom. Mogli su staviti bolje. ABS dolazi standardno na ovom modelu. Popularan je dosta, i kod nas i preko. Ko nema ili ne želi da potroši puno novca za slične po koncepciji motore od 1000+ kubika, mali strom je odličan izbor. Rekao bih da je to GS za one sa plićim džepom. Ako planiraš Transalpa 600 da zameniš Stromom, mislim da ćeš biti baš zadovoljan, u svemu. To bi bilo ukratko, pitaj ako te još nešto zanima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1262 Napisano Jun 27, 2017 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno na ovako opsirnom odgovoru. Taj novi Strom mi se mnogo svidja i voleo bih da TA jednog dana zamenim za takav neki. Cena mi je jos visoka pa cekam dane kad bude pala na neku razumnu cifru Hvala jos jednom... dosta si mi pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 27, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je kao i za svaki drugi motor, zamena prema potrebi.Zar ne treba poštovati servisne intervale? Kako će neko znati da treba da zameni npr. ulje u štapovima, kočnicama kad to sve radi i bez redovne zamene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1262 Napisano Jun 29, 2017 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Danas svratih do Eurosumara da se malo raspitam oko paketa opreme. Paketi su jezivo skupi. Npr... stitnici za ruke su 100e!?!?!?!?! Maglenke su valjda 450e i kao, aftermarket nikako ne preporucuju da se stavljaju jer utice na elektroniku?!?!?!? Tako da, osnovna cena motora je oko 8000e, ali sa centralnim stenderom, crash barom, maglenkama i stitnicima za ruke izadje oko 9000e!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Jun 29, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se reklamira model iz 2016., za 6.850 € https://www.polovniautomobili.com/motori/7562724/suzuki-vstrom-dl650a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Jun 29, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovaj je nov, prodavac je Vector Horgoš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 29, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Danas svratih do Eurosumara da se malo raspitam oko paketa opreme. Paketi su jezivo skupi. Npr... stitnici za ruke su 100e!?!?!?!?! Maglenke su valjda 450e i kao, aftermarket nikako ne preporucuju da se stavljaju jer utice na elektroniku?!?!?!? Tako da, osnovna cena motora je oko 8000e, ali sa centralnim stenderom, crash barom, maglenkama i stitnicima za ruke izadje oko 9000e!!!!Kile, ja sam odustao od sumara bas iz tog razloga, ne znaju koliko kosta, ovo mozda kosta ovoliko, onoliko, sve nesto neodredjeno. Kao da rade protiv sebe. U horgosu je sve atila lepo objasnio, koliko sta kosta, koliko se ceka, ovo moze ono ne moze. Covek sa dve noge na zemlji, jedini koji nas je pozvao posle mesec dana od svih dilera ikada da pita kakvi su motori, jeste zadovoljni, jel treba nesto i sl. Veliki dileri padaju na takvim malim stvarima, da ne pominjem da kod ovih velikih jedva da su mi dali da sednem na motor, a probna voznja u snovima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Jun 29, 2017 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imam pozitivne utiske prilikom posete kod Atile potanko mi je objasnio ponudu i stanje lagera u madjarskoj sa cenama i opremom ......secam se kroz razgovor dotakli smo se i trgovine i rekao je da nece da proda gsxr 1000ku ljudima koji nemaju ozbiljnijeg iskustva sa voznjom .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1262 Napisano Jun 29, 2017 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Da kad sam pitao za test voznju...reakcija je bila kao da sam pitao da mi poklone motor. Vrlo neozbiljno poslovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 1, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan To samo u Srbiji ima da ne mozes da uradis test voznju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1599 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 806 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan To samo u Srbiji ima da ne mozes da uradis test voznju...Baš tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 10, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo reseno kada bi imao klauzulu da ces da platis stetu, ako je napravis, i obavezno osiguranje za stetu koju napravis trecim licima. Dok toga nema, na zalost, slabo ko ce da ti dâ da uradis test voznju u Srbiji. Za svaku test voznju, koju sam ikad uradio kod nekog prodavca, ja uvek potpisem da sam odgovoran za stetu nastalu do tog i tog iznosa i da sam odgovoran za eventualne saobracajne prekrsaje koje napravim. Ako napravim stetu, bogami cu morati i da je platim. A, ako me navataju za prekrsaj, bogami cu i kod sudije (...mislim ako me navataju). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 10, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Logično. Samo kod nas se očekuje da svako može da dođe, vozika se uz sve rizike, zahvali i ode dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...