ch4ll3ng3r23 4 Napisano Maj 4, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li nesto da mogu da stavim na sjediste kako mi se ne bi znojila guzica na onu kozu? Ide ljeto a ja sam po citav dan na skuteru jer radim dostavu i vec je krenulo da bude pakleno.Vidio sam da imaju neki silikonski podmetaci koji kao omogucuju protok vazduha. Plus trebala bi mi i neka potpora za ledja, vidio sam da imaju neki pojasevi koji su tvrdi, plasticni, cisto da imam makar neki naslon. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Maj 4, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ch4ll3ng3r23 je napisao: Postoji li nesto da mogu da stavim na sjediste kako mi se ne bi znojila guzica na onu kozu? Ide ljeto a ja sam po citav dan na skuteru jer radim dostavu i vec je krenulo da bude pakleno.Vidio sam da imaju neki silikonski podmetaci koji kao omogucuju protok vazduha. Plus trebala bi mi i neka potpora za ledja, vidio sam da imaju neki pojasevi koji su tvrdi, plasticni, cisto da imam makar neki naslon. Hvala Nabavi ovčije krzno i stavi preko sedišta i od toga boljeg podmetača nema (i ne samo po pitanju znojenja). 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Maj 5, 2022 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da potvrdim da je ovčja koža mama. Motore menjam ali kožu uvek zadržavam. Ja je kupio na Zlatiboru na pijaci, bila oko 20 eur. Jedino što je kod nje problemtično je kako da je privežeš za sedište jer ćeš u dostavi da 100 puta dnevno ustaneš i sedneš, ali sigurno uz malo mašte može nekako da se zalepi za sediste 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Maj 5, 2022 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio kod kineza neke nitne sa rupom.Postavis nitne na kozu i imas rupei ne cepas kozu a u lidlu budu oni gajtani na koturu ,kupis jedan i bog te vido.Sa nitnama dojdu i klesta komplet nekih 500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...