QmBGD 4114 Napisano Maj 4, 2022 Drug član, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ima li ko iskustva? Prostora nikad dosta, pre svega ne staju mi 2 kacige u V46 što me svakodnevno živcira jako. Skuter mi je primarno prevozno sredstvo po gradu tokom cele godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13222 Napisano Maj 4, 2022 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer nikad nije dovoljno veliki. Menjaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10633 Napisano Maj 4, 2022 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne stanu dve kacige? Kakve su ti to kacige? Ja imam Kappa K46 koji je jeftinija verzija Givija V46 i komotno staju dve full face kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2456 Napisano Maj 4, 2022 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Za bandita je malo veliki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13222 Napisano Maj 4, 2022 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda kofer kupuješ prema potrebama a ne prema motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 4, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto... Menjaj...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4114 Napisano Maj 4, 2022 Drug član, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Disko Nindža je napisao: Kako ne stanu dve kacige? Kakve su ti to kacige? Ja imam Kappa K46 koji je jeftinija verzija Givija V46 i komotno staju dve full face kacige. HJC I90, L veličina, ogromna je. Pored nje ne može XS full-face da stane a da se kofer zatvori i zaključa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10633 Napisano Maj 4, 2022 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bem li ga, meni komotno stanu dve full face kacige M velicine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2003 Napisano Maj 8, 2022 (promenjeno) Drug član, 1066 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od kaciga dosta, obicno je problem kad treba da stanu dve vece kacige, kod mene staju lagano u V47 (stajale su i u E47) XL i M. Verujem da bi dve XL bile velike za taj kofer. Promenio Maj 8, 2022 član Zlatko LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Jun 9, 2022 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li zamenio kofere? Da li bi prodao taj v46 mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...