aspirinikus 240 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvu nazalost.Preporucite mi neku za Stroma i gde bi mogla u Beogradu da se uzme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 26, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvu nazalost.Preporucite mi neku za Stroma i gde bi mogla u Beogradu da se uzme. Imas malo gore iznad kako izgleda na mom Stromu, ali sam je uzeo u Italiji. Video sam da je Givi uveo neke nove torbe za motore poput Stroma, pa potrazi na njihovom site-u, a moze i Bagster-varijanta sa koznom navlakom na rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Koja bi bila dobra za f650 posto mu je plasticni rezervoar? Ako neko ima ne bi skodio koji komentar! Ima u Auneru ili Hein Gericke-u neka torba koja se lepi na vakuum.Kao sto se lepe oni privesci na staklo od kola,ako razumes sta hocu da ti kazem... Imam oba kataloga, sad cu da bacim pogled. Samo kako li drze ti vakumski drzaci, to mi malo nesigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 26, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan IXS vecu za put i manju za grad kad je ne koristi kochamladji kupljeno u B.S.Z Company ovde kod mene u Mirijevu. ne secam se cene ali sam jako zadovoljan. magneti drze (al bogami i grebu) dobro. uocenih nedostataka u kvalitetu nema. e da naknadno se setih jedne zamerke za ovu vecu. pregrada za mobilni tel/naocari ili sta vec otvara se tako da je otvor prema meni a to mu dodje na dole. kako mene ponekad poseti onaj nemac, mislim da se zove alchajmer ili tako nesto cesto mi se desi da stavim tel. i zaboravim da zatvorim. cim krenem tel mi je u najboljem slucaju u krilu. da je zip s druge strane, gornje, ne bi se to desavalo. sitnica, al mnogo znaci. dodje mi da pocnem da je postavljam obrnuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 27, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Louis70 Takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan held i jos neka ixx-ova sa neverovatno jakim magnetima ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 3, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi' pit'o šta preporučujete za Pegaso (plastični rezervoar i nema baš previše mesta). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam imao neku iz 80-ih goidna koju sam poklonio coveku koji je nju ustvari kupio u ono vreme novu a ja sam je dobio uz motor. Posle toga sam imao neku Cameron (bila extra, sve preporuke), sada trenutno imam neko najvece sranje u zivotu sto sam imao, govno iz Luisa, posle 2 voznje rajfeslus poceo da se odsiva, pa posle prosivanja drzala je jos dve voznje i na kraju drugar padne sa 20km/h i ona se pocepa, jebem ti takvu torbu. Nije bila skupa, cini mi se 40e u Luisu a ja je platio 50e ali dzaba kad ne kosta nicemu... Sledeca koju cu da kupim je sigurno Held. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje FLM i IXS. IXS je bolja za ravnije rezervoare a ni FLM nije losa. Preporuka. Inace FLM je bila 15-ak e u POLO-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 4, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam imao neku iz 80-ih goidna koju sam poklonio coveku koji je nju ustvari kupio u ono vreme novu a ja sam je dobio uz motor. Posle toga sam imao neku Cameron (bila extra, sve preporuke), sada trenutno imam neko najvece sranje u zivotu sto sam imao, govno iz Luisa, posle 2 voznje rajfeslus poceo da se odsiva, pa posle prosivanja drzala je jos dve voznje i na kraju drugar padne sa 20km/h i ona se pocepa, jebem ti takvu torbu. Nije bila skupa, cini mi se 40e u Luisu a ja je platio 50e ali dzaba kad ne kosta nicemu... Sledeca koju cu da kupim je sigurno Held. Ima jedna radnja u Mladenovcu.... Inache, koristim Givi prizvod vec 3 godine bez problema. Placena oko 100tinjak evara. Slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Znam . P.S. Ali nisam to rekao da bi to bila neka reklama za Held i zato sto ja drzim tu opremu vec zato sto je stvarno kvalitetna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 4, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Znam . P.S. Ali nisam to rekao da bi to bila neka reklama za Held i zato sto ja drzim tu opremu vec zato sto je stvarno kvalitetna. Znam! Kvalitet iznad svega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Gonzo 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: kragujevac-lekina bara Motocikl: suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Imam Richa, trodelna, slicna ovoj na slici. Ima 10 velikih magneta, i stvarno je ogromna.... Drzala je odlicno kod sestrica na cbr 900 rr, ne sumnjam da ce kod mene jos bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 23, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Louis 70. Po te pare odlično se pokazala. Nosio sam je i na put i po gradu umesto torbe jer me mrzi da stalno otvaram i zatvaram kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 24, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan SAda nema vise 70. Sada su Moto Detail i skuplje su za 10 eura i torba i bisage... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću kupiti od Markonea čim mu stignu Buffalo Soft Touring Tank Bag: Rekao je da će 99% cena biti ista kao i Engleskoj a možda i niža! 79 GBP što je nekih 85 EUR trenutno. Sve zavisi od toga kako će proći na carini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Louis70 LOUIS 70 Materijal dobar, dva nivoa,cetri djepa za sitnice,mjesto za navigaciju i presvlaka protiv kise sve za 29.95 E. I sto je bitno nisam primjetio da magneti ostavljaju trag (ogrebotine) na laku rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Januar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je, verujem i nije skupa. Samo mi se nikako ne sviđa što ne vidiš ni jedan instrument na tabli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je, verujem i nije skupa. Samo mi se nikako ne sviđa što ne vidiš ni jedan instrument na tabli. Samo tako izgleda na slici, e sad ima i ona druga strana. ??? Meni sa 193 cm visine ne smeta. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan LOUIS 70 Materijal dobar, dva nivoa,cetri djepa za sitnice,mjesto za navigaciju i presvlaka protiv kise sve za 29.95 E. I sto je bitno nisam primjetio da magneti ostavljaju trag (ogrebotine) na laku rezervoara. Louis 70 tank torba i Louis 70 bisage vise ne kostaju 29.95e vec su oba artikla na 40e. I tamo postoje poskupljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan LOUIS 70 Materijal dobar, dva nivoa,cetri djepa za sitnice,mjesto za navigaciju i presvlaka protiv kise sve za 29.95 E. I sto je bitno nisam primjetio da magneti ostavljaju trag (ogrebotine) na laku rezervoara. Louis 70 tank torba i Louis 70 bisage vise ne kostaju 29.95e vec su oba artikla na 40e. I tamo postoje poskupljenja. Jbg. ja znam koliko sam platio u Julu 08, a nisam sada provjeravao na Louis sajtu. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, od Nove godine nova cena. Ogroman broj artikala je promenio cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, od Nove godine nova cena. Ogroman broj artikala je promenio cenu. Na zalost pricao sam o necem cega vise nema u ponudi, sada provjereno na Louis-ovom sajtu. Sorry! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja se izvinjavam, preneo sam nepotpunu informaciju. U katalogu za 2009-tu se navodi cena za torbu i bisage od po 40e, medjutim u Louisu je sada na snizenju pa se prodaje po neverovatnih 19.95e. Dakle pozurite! U dnu strane postoji neki crveni tekst koji ne razumem, ali rekao bih da je prevod "kolicine ogranicene!" http://www.louis.de/_4024f1bc3043f521515c0ff10c2073e4fa/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025433 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Januar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čim je ro Restposten, to znači da im je ostala manja količina na lageru i da ova cena važi dok se ne prodaju zalihe. Treba biti hitar i opet ne znači da se neće prodati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...