Milos_ 280 Napisano Maj 1, 2022 (promenjeno) MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je mehanički i estetski u perfektnom stanju, redovno je servisiran. Gume skoro nove, nazad Michelin Pilot Road 5 (95%), napred Michelin Pilot Road 4 (95%). Na 35.000km stavljene nove Brembo pločice na sva tri diska, i novi lanac i lančanici, očišćen i podmazan filter vazduha, zamenjeno ulje u kočnicama i prednjim viljuškama, proveren zazor ventila (svi u fabričkoj toleranciji). Prošle godine motocikl nije vožen (0km), zamenjeno je ulje pred registraciju, a treba zameniti i sada jer je prošlo godinu dana, a ulje i filter dajem uz motor. Ima originalni alat. Motor nije ostecen, nista nije farbano, nikada nije padano s njega, ni u mestu. Ima normalne tragove koriscenja. Sipano je samo ulje koje fabrika preporucuje, sintetika Motorex 10w-60. 2011. godište, presao je 39.101km, ja sam vlasnik od 2015. godine kada je imao nesto ispod 14.000km. Kilometraža je apsolutno prava, i dajem garanciju na istu (motor sam kupio od drugara koji ga je kupio novog). Vožen pretežno na dužim putovanjima, nije vožen na stazi, o motoru je vođeno računa što se sa slika može videti. Tri ključa. Oprema: - ABS (moze se iskljuciti) - Akrapovič hexagonal, Y pipe, bez katalizatora, učitana odgovarajuća mapa u Promoto centru. - WP ogibljenje - Marchesini kovani točkovi - Brembo kočnice - Otvoreni airbox - KN filter - KTM powerparts slideri prednje osovine. - PUIG povišeni vizir - KTM powerparts tank torba. - Givi V46 kofer sa naslonom, Givi aluminijumska ploča - LSL slideri - Monokey nosači bočnih kofera sa brzim skidanjem - fabricki delovi idu uz motor Motor je registrovan do maja 2023. godine, ja sam vlasnik, prevod je obavezan, od ulaganja, osim zamene ulja i filtera koje dajem uz motor, nema ni dinara. Motor se može pogledati uz prethodnu najavu. Samo ozbiljni kupci. Cena je 5.700 EUR, podložna je manjoj korekciji. Miloš, 069/301-4011 Promenio Maj 1, 2022 član Milos_ 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 9, 2022 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat pre neki dan, neka novog vlasnika služi kao što je mene. Sent from my ELE-L29 using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...