Bogus 5 Napisano April 29, 2022 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Medley 125 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi sa foruma, čitam po forumu par nedelja aktivno, a godinama sukcesivno kad mi nešto padne na pamet. Odlučih se da napravim nalog kako bih se posavetovao sa iskusnijim ili manje iskusknijim članovima ovog foruma oko kupovine novog/polovnog skutera. Nemam skuter već 6 godina, međutim odlučio sam se da se ponovo vratim na dvotočkaša s obzirom da sam od žene dobio poklon u vidu vaučera za A kategoriju. Do sad sam vozio samo 50cc (iliti nešto sitno manje od 50 ) i 150cc, u pitanju su Kymco Super9, dva Kymca Bet&Win-a i Yamaha Maxster 150. Sa svim skuterima sam bio jako zadovoljan, ni jedan od njih me nije izdao nikada, nikada nisam imao bilo kakve kvarove, samo sam terao redovono u servis i to je to. Što se tiče Yamahe, vozio sam je bez dozvole i zbog toga nagrabusio kod poštenog čike policajca S obzirom da mi treba pomoć oko kupovine novog/polovnog skutera, a ne bih da promašim podforum/temu, zamolio bih da me uputite gde da postavim pitanja koja me interesuju. Hvala vam unapred, drago mi je što sam postao deo foruma, a nadam se da ću i uskoro postati deo družine dvotočkaša na drumovima. Pozdrav za sve! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5330 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1900 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano April 29, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi. Dobrodosao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 29, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano April 29, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
attila79 122 Napisano April 30, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Horgoš Motocikl: Honda Goldwing Dct Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my SM-N985F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Maj 4, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...