nesic1 266 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan puf je u zavrsnoj fazi, evo snimka kako se cuje, postavicu neki boji uskoro, zanima me kako se cuju vasi sa nefabrickim auspusima, naravno mislim na motore slicne kategorije postujte vase klipove ako imate, hteo bih da uporedim zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 25, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan juh! ko bi rekao da mali speed moze tako da se cuje ... dobra stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro se cuje, bas je lep. dobar zvuk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uh, stvarno se odlicno cuje! Ne bi rekao da je 150 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Kao machor u februaru :) Shalim se, svi kinezi se izgleda isto chuju kad im je otvoren auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ima odlican zvuk, k'o da nije Kinez ;D ;D ;D sala mala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da ima za tako malu kubikazu, ja sam cuo par modela sa otvorenim auspuhom i svi sviraju kai i tvoj sa snimka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Zaista se lepo cuje, ako se setim usnimicu zvuk svog motora pa cu postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 26, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan prejak zvuk ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mogli da podnesete decibale kad bih postavio zvuk? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 26, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan uskoro mijenjam auspuh pa cu staviti da cujete kako gruva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan I ja ali na prolece ...A cika Vladice, mogli bi ste da stavite malo neki klip sa teta Busom da je cujemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan slobodno kacite ovde klipove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A motor se cuje stvarno fantasticno !!!Sta si ga sredjivao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ubrzo cim dodijem malo vremena bice neki eksperimenti sa puff-om, ako je prethodno pitanje upuceno meni:napravio sam kompletnu izduvnu granu i lonac , a ako pitanje nije bilo namenjeno meni: napravio sam kompletnu izduvnu granu i lonac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 28, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Neke slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ubrzo cim dodijem malo vremena bice neki eksperimenti sa puff-om, ako je prethodno pitanje upuceno meni:napravio sam kompletnu izduvnu granu i lonac , a ako pitanje nije bilo namenjeno meni: napravio sam kompletnu izduvnu granu i lonac Haha da tebi je bilo Neke slike? A pa , mogu i neke slidze malo da bacimo pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan znaci nisi menjao auspuh vec si samo povadio katalizatore i ostalo iz unutrasnjosti?I napravio grane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam komplet granu, i napravio sam komplet lonac, fabricki auspuh sam samo skinuo, slike uskoro, cim dobijem mako slobodnig vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Decembar 9, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan moj je auspuh eto izgoreo i meni se zvuk svidja losh je zvuk na klipu jer je duvao vetar + mobilni tel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10736 Napisano Decembar 13, 2008 Hronični Motociklopata, 7427 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ima bas dobar zvuk sa obzirom da je masina 150ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan znaci mashina tj zvuk kida....e kako ide speed mislim mogao bih za koju godinu da ga uzmem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Speed za potrosnju koju ima ide fantasticno, sve preporuke za prvi "pocetnicki" motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 15, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj je auspuh eto izgoreo i meni se zvuk svidja losh je zvuk na klipu jer je duvao vetar + mobilni tel Jel ovo 125 ccm? Djeme nadje Imao sam istog ovakvog, samo sa onim ulicnim gumama. Loodilo za zezu, jedino sto ne ide s mjesta ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...