Nucleus 101 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo Hellena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Decembar 3, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hellena, cestitam na pobedi. Dugujes sebi jednu cokoladu. Ako ti nije slatko tako onda cu ti ja kupim jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe, nešto ne jedem slatko...Uopšte nemam potrebu, nije da ne volim, nego mi ne treba...Pre bi mogli neki špageti :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da ti se ne jede kiselo, crna Helena ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Decembar 3, 2008 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti se ne jede kiselo, crna Helena ;D :D Nema potrebe, nešto ne jedem slatko...Uopšte nemam potrebu, nije da ne volim, nego mi ne treba...Pre bi mogli neki špageti :D Ti se bas primila na italiju, spagete a? Daj slike tih milanjeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan A medju tri fotke koje su bas dobre, nasla se moja , i neko je glasao i za mene, eto da bas ne budem jedini sa krompirom glasova. Tom nekom hvala, a poenta moje slike je bila onaj znak za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje i pored njega 5 automobila, e u takvom svetu saobracaja zivimo, gde i kad stoje prave prekrsaje a kamo li kad se voze!!! To što imaš reci slikom a ne rečima i pobeđuješ sigurno. :-X Takvo pravilo u ovom zanatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan A medju tri fotke koje su bas dobre, nasla se moja , i neko je glasao i za mene, eto da bas ne budem jedini sa krompirom glasova. Tom nekom hvala, a poenta moje slike je bila onaj znak za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje i pored njega 5 automobila, e u takvom svetu saobracaja zivimo, gde i kad stoje prave prekrsaje a kamo li kad se voze!!! To što imaš reci slikom a ne rečima i pobeđuješ sigurno. :-X Takvo pravilo u ovom zanatu. Aha, e pa hvala na informaciji,stvarno nisam znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Da ti se ne jede kiselo, crna Helena ;D :D Nema potrebe, nešto ne jedem slatko...Uopšte nemam potrebu, nije da ne volim, nego mi ne treba...Pre bi mogli neki špageti :D Ti se bas primila na italiju, spagete a? Daj slike tih milanjeza Obožavam kisele krastavčiće! ;D Milanjeze nisam jela, jela sam taljatele sa lososom, ali ih nisam slikala, ali zato lazanje u Veneciji....mmmmmmmmmm........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...