GezyX 2 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na jednom sajtu jedan manometar za merenje vakuma po vrlo pristupacnoj ceni.Pa me zanima dali to moze posluziti za stelovanje karburator kod motocikala sa dva ili vise karb.,skinuo sam i upustvo,ali nigde ne pise da na da moze ni da nemoze.Sta vi mislite?Evo slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa sa 1 sam jedan,znaci treba ti bar 2,,,za dva cilindra,,4 za 4 cilindra,pa kad tu pristupacnu cenu pomnozis sa 4,,,mislim zavisi kolka je ta pristupacna cena,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan 2000 din kosta. Sad nerazumem tacno...citao sam u nekom forumu jos pre da nemoraju da se steluju sva cetiri karb-a od jednom, nego mozes jedan po jedan ali onda moras zapamtiti na kolko si nastelovao(najverovatnije ima neka skala)i tako posebno svaki ustelujes...jel je to dezinformacija??? Malo sam gledao i u luisu ove manometre i cini mi se da sam video za 60e sa cetiri manometara,a video sam i sa dva za nesto manje para. Sad sa ovim koji ima dva nemoze da se nasteluje motor koji ima 4 karb.-a??? I sad na kraju jel je to(slika)to(manometar sa ojim mogu stelovati karb)??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Poenta stelovanja visecilindricnih motora je USAGLASAVANJE rada karburatora svakog cilindra ( 2 3 ili 4 a moze i 6) sto podrazumeva ISTOVREMENI rad vakumetara za svaki cilindar posebno. Ne moze drugacije. Imas na komsijskom forumu bas detaljno ispricanu pricu o stelovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan A koji je to komsijsi forum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 24, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde imas svasta, pa i adresu komsiskog foruma. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24264.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan To ti je u mototeka.hr ali imas i ovde u garazi pod br 8 manometar za karbove u kucnoj izradi i tu imas link za komsije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mototeka.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=44:sinkronizacija-karburatora&catid=1:najnovije&Itemid=62 meni ovo radi odlično i nebi mjenjao za vakume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam te iz louisa. Ok su, zavrsvaju posao, ali sada da mogu da kupujem, kupio bi one skluplje iz Louisa. Ovi jeftiniju su Motodetail, i mora malo da se preprave da bi mogli da rade kako treba, a opet nisu bas bas. U svakom slucaju se isplati kupovina, jer ce ti majstor naplatiti skoro kao da si kupio vakumetre... Teoretski bi mogao sa jednim vakumetrom, ali to stelovanje bi preraslo u agoniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Hvala carevi ste!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...