vvdaniel 95 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sinulo sunce, pa sve upeklo oko 0. Posle rucka kazem zeni idem ja da provozam. Ona nista, pa idi. E tu sam se ja zapitao sta to znaci (posto sam bio spreman malo da ubedjujem i nju i samog sebe). Pa hajde onda kad vec zena kaze, onda se mora. Postavim akumlator, koji sam u subotu uvece skino, kao kraj sezone. Akumlator uspesno vracen, oblacim na sebe sve najdeblji dzemper, termo carape, i standardno moto pantale i jaknu. Palim motor i razmisljam kuda. Ajd malo do miseluka pa cu videti na miseluku nigde nikog. Sta sad? Pa ajd na venac malo po Fruskoj Gori. Na vencu sam se iznenadio sto ima snega, pa sam zastao da slikam nazalost samo mobilnim. Tu srecem prvo jedan KTM pa odma posle toga jos 2 KTM-a. Malo zastali popricali. Pa svi na svoju stranu, oni po sumi ja po asvaltu .Jos se malo vozao sve u svemu oko 150 km. Nije lose za 23 novembar i oko 0 stepeni. Ovo mi je prvi putopis pa ne zamerite ako ima gresaka. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6110 Napisano Novembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hrabro, nema šta! Ali, neka si se ti lepo proluftirao, uživao u zimsklm čarolijama...napunio baterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Soliras soliras... nadam se da neces jos dugo sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Hladno mi je dok samo gledam slike! ;D Bravo za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Novembar 24, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sinulo sunce, pa sve upeklo oko 0. Posle rucka kazem zeni idem ja da provozam. Ona nista, pa idi. E tu sam se ja zapitao sta to znaci (posto sam bio spreman malo da ubedjujem i nju i samog sebe). Pa hajde onda kad vec zena kaze, onda se mora. Postavim akumlator, koji sam u subotu uvece skino, kao kraj sezone. Akumlator uspesno vracen, oblacim na sebe sve najdeblji dzemper, termo carape, i standardno moto pantale i jaknu. Palim motor i razmisljam kuda. Ajd malo do miseluka pa cu videti na miseluku nigde nikog. Sta sad? Pa ajd na venac malo po Fruskoj Gori. Na vencu sam se iznenadio sto ima snega, pa sam zastao da slikam nazalost samo mobilnim. Tu srecem prvo jedan KTM pa odma posle toga jos 2 KTM-a. Malo zastali popricali. Pa svi na svoju stranu, oni po sumi ja po asvaltu .Jos se malo vozao sve u svemu oko 150 km. Nije lose za 23 novembar i oko 0 stepeni. Ovo mi je prvi putopis pa ne zamerite ako ima gresaka. Pozdrav Promašili smo se za malo Danijele Dejvidu je u subotu stigla Aprilia Caponord pa ga je svrbelo da proba i po Fruškoj Gori jer ga je u subotu dovezao sa Horgoša. Provozali se preko Mišeluka gore do Norceva gde smo na brzinu ručali i vratili se do Gavrinog bara. Nigde nikoga od motoraša a vazduh čist i svež. Asfalt prilično klizav ali zadovoljstvu nije bilo kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi kad imas takvu zenu ;D Svaka cast na voznji po takvom vremenu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...