kilija06 1 Napisano April 22, 2022 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Cao, da li je normalno za pomenuti motor da lupne malo kad se menjaju brzine u voznji, kad ubacujem u brzinu cuje se da lupne malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano April 22, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Honde hoce da lupnu jace u prvu kad si na 117 ili vise metra nadmorske visine. Dok Suzuki lupne tek kad si preko 332 metra nadmorske visine. Zanimljivo je da BMW i Yamaha ne lupaju. Te 2 marke prave detonacije u prvu brzinu . Promenio April 22, 2022 član Nemanja Petrovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11011 Napisano April 25, 2022 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Veoma precizno izmereno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4572 Napisano April 26, 2022 Drug član, 1173 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Meni lupne samo kad ubacim prvi put u prvu dok su još motor i ulje hladni, posle nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.4.2022. at 17:06, Nemanja Petrovic je napisao: Honde hoce da lupnu jace u prvu kad si na 117 ili vise metra nadmorske visine. Dok Suzuki lupne tek kad si preko 332 metra nadmorske visine. Zanimljivo je da BMW i Yamaha ne lupaju. Te 2 marke prave detonacije u prvu brzinu . Suzuki na 335 metara, ja merio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, blackmore je napisao: Suzuki na 335 metara, ja merio. Zato sto ti je iz 2009 motor. Do 2005 godine na 332 metara posle na 334 do 336.4 metara. Zavisi od modela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Od toliko zvukova koje motor moze da napravi, bas taj jedan kada ubacujes u prvu brzinu mi je mmmm T-K! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...