Mali Ika 202 Napisano April 16, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i kolega sa prethodnog posta, otvorio sam nalog pre oko 6 meseci, i vec sam imao jednu temu objavljenu ali i tad sam zaboravio da se predstavim. Tako da veliki pozdrav svima, zovem se Ilija, zivim u Beogradu i student sam. Trenutno nemam motor, mada ni dozvolu, ali to bi sve trebalo da se promeni kroz par nedelja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 16, 2022 Zainteresovan, 849 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Gledaj da ne sedaš na motor pre nego dobiješ dozvolu, u toku je akcija kontrole motorista u Srbiji, zaustavljaju sve redomПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano April 16, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Jozzo, hvala ali nema potrebe za brigu, polazem sad u utorak i nadam se da ce to proci uspesno. A i da hocu nemam na koji motor bez dozvole 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 16, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao na forum i u svet dvotockaša srećno s polaganjem i kupovinom motora, koji motor ti je na nišanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 16, 2022 Zainteresovan, 849 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Cao Jozzo, hvala ali nema potrebe za brigu, polazem sad u utorak i nadam se da ce to proci uspesno. A i da hocu nemam na koji motor bez dozvole Nadam se da ideš odmah na A kategoriju?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano April 16, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jozza je napisao: Nadam se da ideš odmah na A kategoriju? Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Na zalost ne, A2 prvo, tek mi je 21 a previse sam nestrpljiv da bih docekao 24. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano April 16, 2022 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: Dobro došao na forum i u svet dvotockaša srećno s polaganjem i kupovinom motora, koji motor ti je na nišanu? Bolje vas nasao, otvorio sam jos jednu temu sto se tice kupovanja motora tako da predlazem da pogledas, mozda mi i pomognes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano April 16, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...